2777
2789
عنوان

تا عید می خوام لاغر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 68 پست
تپل ک نه دوس دارم تو پر بشم 😆 حوصله غذا خوردن ندارم 😁 

من بیچاره همسرم نمیزاره لاغر میشم میگه از زنا ی استخونی متنفرم...دلش میخواد لپ داشته باشم بعدشم وقتی بخندم به خاطرلپ چشام معلوم نباشه :|

من قدم 168 و وزنمم 65

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره همسرم نمیزاره لاغر میشم میگه از زنا ی استخونی متنفرم...دلش میخواد لپ داشته باشم بعدشم وقتی ...

اوووه 😁😁😁 وزنتون ک زیاد نیست نسبت به قدتون...  هنوز جا دارید ک به این ویژگی ک همسرتون میگن برسید 😄😉😉

اوووه 😁😁😁 وزنتون ک زیاد نیست نسبت به قدتون...  هنوز جا دارید ک به این ویژگی ک همسرتون میگن ب ...

وای نه میشم فیل بدم میاد :| همین وزنو نگه میدارم

من بیچاره همسرم نمیزاره لاغر میشم میگه از زنا ی استخونی متنفرم...دلش میخواد لپ داشته باشم بعدشم وقتی ...

عزیزم وزنت متناسبه 

به حاطر شوهرت که نمیخوای سلامتی تو فدا کنی

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خوب راستش بله زیاده خخخ  چند سالته

واااا پس چرا میگی خوبه الان میزنم زیر گریه بعدشم از یه خانوم زیر 30 سال نپرس چن سالته ههههههههه

واااا پس چرا میگی خوبه الان میزنم زیر گریه بعدشم از یه خانوم زیر 30 سال نپرس چن سالته ههههههههه

اوا چرا من بالای سی سالم مشکلی ندارم 😂

اگه بین ۲۴ تا ۳۴ هستی وزن ایده آلت ۶۴ هست 

اوا چرا من بالای سی سالم مشکلی ندارم 😂 اگه بین ۲۴ تا ۳۴ هستی وزن ایده آلت ۶۴ هست 

بله بله زیر 30 سالم

وای خدایا شکرت وای بیا ماچت کنم هههههه

وزنتو ۶۸ دیدم ببخشید 

الان خوبی