2777
2789

اگه اصفهانی یه دانشگاه تو اصفهان خوابگاه میده برا درس خوندن ...یه ماه اونجایی روری دوساعت گوشی میدن بهت 

دوساعت تو حیاطشون میتونی باشی 

بقیشم فقط درس..

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند روزه اینجوری شدم قبلا میخوندم الان خیلی بیحالم همش سردرد میگیرم حوصله ندارم

همسرتون وقتایی که بیکار هستید بگو بیادباهم باشید وقتایی که درس هست باهاش درمیون بزار که وقت ندارم من که اینجور برنامه ریزی کرده بودم

الان چند روزه اینجوری شدم قبلا میخوندم الان خیلی بیحالم همش سردرد میگیرم حوصله ندارم

نیاز به استراحت داری 

قشنگ ۱ روز برای خودت بزار 

کارهایی که دوست داری انجام بدی و یا بری بیرون تفریح و یاسینما...

روز بعدش جدی شروع کن 

من سال اول که پشت کنکور بودم شرایطم مثل تو بود ولی عقد نبودم فقط نشون بودم
ولی همسرم داروسازی بود صبح تا شب باهام میخوند
خیلی خیلی کمکم کرد شیمی هم بهم درس میداد

دختر سبز💚
خوبه که

اره ...بچه ها مدرسه ما چندتاشون هماهنگ‌کردن برن

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

نه نمیتونم توی خونمون آبجی با داداشم تلویزیون خیلی سروصدا هست کلن افسرده شدم همش عصبیم

متوجهم. هندزفری بزار تو گوش که صداشون کمتر بشه 

و یا تو انباری چیزی که صدا کمتره درس بخون

اخه ادم همش فکر دغدعه های عروسی و ازدواج و مراسم ایناست

من با کسی نامزد بودم که ذره ای شعور و درک نداشت اخراشم میگفت دوست ندارم درس بخونی ولی قبول شدم...گاهی وقتا لجاجت کنی برای درس خوندن جوابه...ولی تا حد امکااااان تا جاااییی که ممکنه توی دوره کنکور از این کارا نکنید چون تاوانش اسیب به روحیه اس و تجربه هایی در جای نادرست

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲