2777
2789
عنوان

برنامه کنترل گوشی

112 بازدید | 7 پست

سلام من کنکوریم تقریبا همه کتابام پی دی اف و سوالات و فیلم های درسی و ... همه داخل گوشیه میام مثلا یه پی دی اف رو بخونم بعد میگم ۵ دقیقه برم نی نی سایت به خودم میام می بینم نیم ساعت اینجام برنامه ای هست که دقیق بگه از کدوم برنامه های گوشی چند ساعت استفاده شده و بتونیم بعضی برنامه ها رو محدود کنیم اگه خودتون برنامه ای دارید معرفی کنید خیلی ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی نوار بالا اگه فارسی باشه گوشیت یه برنامه هست به نام فوکوس می تونی برنامه ها رو ببر تو حالت فوکوس وقتی می خوای باز کنی میگه نمیشه بعد میزنی من کار دارم میگه ۵ دقیقه بهت مهلت میدم کارت رو انجام بدی بعد از ۵ دقیقه میاد بیرون از نرم افزار ساعت کار با هر نرم افزار هم بهت نشون میده بعد یه تنظیم دیگه که داره می تونی بگی من در طول روز بیشتر از ۱ ساعت با این نرم افزار کار نکنم بعد از یکساعت حالا چه منقطع کار کرده باشی چه دائم دیگه نرم افزار باز نمیشه تا فرادا خیلی چیز باحالیه

توی نوار بالا اگه فارسی باشه گوشیت یه برنامه هست به نام فوکوس می تونی برنامه ها رو ببر تو حالت فوکوس ...

ممنون آره خیلی خوبه فقط نمیشه برنامه ی بیشتری رو فعال کرد وقتی میره رو حالت فوکوس فقط ۵ تا برنامه میده