2777
2789
سلام من میخواستم مدل T13یا T14بگیرم بهم میگن سابقه این گوشیا خرابه میترکن و ازین حرفا سامسونگ بگیر ش ...

اینا گوشی های مدل بالایی هستند و من از این مدل ندارم واسع من مدل پایینه اما راضیم ازش در کل شیائومی گوشی خوبیه من یه سال و نیم این گوشی رو دارم 

اینا گوشی های مدل بالایی هستند و من از این مدل ندارم واسع من مدل پایینه اما راضیم ازش در کل شیائومی ...

اها ممنونم

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون آشنامون میگفت خرابی سامسونگ خیییلی کمترازشیائومیه .ماهمیشه سامسونگ خریدیم هیچوقت ناراضی نبودیم ح ...

خب سلیقه ها متنفاوته اما من از سامسونگ خیری ندیدم یه a03s داشتم یعنی خدای هنگی بود 

حالا شما به ۳۵ راضی باش 😂

اره حالا به همونم پولم به زور میرسه ولی چون تو مقایسه دیدم نوشتن که قیمت‌ها یکیه تقریبا فقط سطحش رفته بالا گفتم ببینم اگه کم مونده بیاد صبر کنم

اره حالا به همونم پولم به زور میرسه ولی چون تو مقایسه دیدم نوشتن که قیمت‌ها یکیه تقریبا فقط سطحش رفت ...

اینکارو پیشنهاد نمیکنم الان خیلی قیمت ها داره می‌ره بالا بعد عید که اصلا قیمت ها افتضاح میشه 

همین الان که پول دستته همینو بخر