2777
2789

درمیاره ولی دندونای عقب رو باید حتما محافظ بزارید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون تهیاس

همون..

باید محافظ بزارین احتمالا

کراس اسم لباس کوردیه کوردین؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آره فدات کوردممحافظ چجوریهیعنی نمیشه بکشمش

کورد کجا

میشه کشید ببین میکشن دیدی جای دندون کشیدن حالت برامدگی میشه و لبای زخم بهم میرسن و بسته میشن؟؟

حالا برای کشیدن دندونای عقب نباید بعد کشیدن این اتفاق بیوفته و باید جای دندون ی حالت باز داشته باشه تا بعدا دندون دایمی دراورد کج در نیاد

برای همینم محافظ میزارن ی تیک پلاستیک میزارن تو زخم همین

البته هزینه هم داره

باید بپرسین بازم

کورد کجامیشه کشید ببین میکشن دیدی جای دندون کشیدن حالت برامدگی میشه و لبای زخم بهم میرسن و بسته میشن ...

بیستونم 

یعنی هزینش از عصب کشی بیشتره

پس جطور دکتر میگفت حتما باید عصب کشی کنه وگرنه دندوناش کج درمیاد چرا حرفی از محافظ نزد

بیستونم یعنی هزینش از عصب کشی بیشترهپس جطور دکتر میگفت حتما باید عصب کشی کنه وگرنه دندوناش کج درمیاد ...

خب همونه گفته باید عصب کشی بشه تا جای دندون خالی نشه زخم بسته بشه و دندونای بعدی بخاطر گوشت اضافه ک دراومده فشار بیاد بهشون و کج دربیان

من پسرمو بردم سه ساله بود گفت محافظ میشه گذاشت حالا بپرس از چن تا دکتر دیگم شایدم چون بچتون بزرگه نشه محافظ استفاده کرد