2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 23 پست
خدایی اطرافیانتون باهاتون چطور صحبت میکنن که طرف گفته قربونت برم جو گرفتت؟؟؟قربونت برم یه حرف خیلی ع ...

حتما یا کمبود محبت از سمت شوهرش داره یا انقد بال دراورده با شنیدن این حرف ک راجبش‌تاپیک‌زده شایدم کلا فیکه

..

خدایی اطرافیانتون باهاتون چطور صحبت میکنن که طرف گفته قربونت برم جو گرفتت؟؟؟قربونت برم یه حرف خیلی ع ...

کامنت ها رو بخون فقط 

بعضیا چطور به اسی پریدن دیگه اونا بدتر 😐🙄

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامنت ها رو بخون فقط بعضیا چطور به اسی پریدن دیگه اونا بدتر 😐🙄

کلا تو نی نی سایت فرهنگ عمومی اکثریت خیلی خیلی پایینه و با یک حرف خیلی ساده ملت به این نتیجه میرسن طرف بهشون نظر داره

با توجه به آمار نی نی سایت ۹۹ درصد مردا به زن بقیه نظر دارن چرااا؟؟چون بهش گفته قربونت برم

والا اگه اینجوری باشه من به زمین و زمان نظر دارم

کلا تو نی نی سایت فرهنگ عمومی اکثریت خیلی خیلی پایینه و با یک حرف خیلی ساده ملت به این نتیجه میرسن ط ...

آره موافقم باهات

یا اونایی که توهم دارن همه دنبال شوهراشون هستن

بعد مثلا می پرسی شوهرت کارش چیه یا ظاهرش چطوره .... می بینی فقط واسه این یه فرصت طلایی بوده ....

همین الانم بعضیا بدتر از خود اسی 

حرفهای خیلی بدی به اسی زدن دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره موافقم باهاتیا اونایی که توهم دارن همه دنبال شوهراشون هستنبعد مثلا می پرسی شوهرت کارش چیه یا ظاه ...

نه به نظرم حرف بدی نزدن 

همه کسایی که تاییدش کردن مثل خودش فکر میکنن و به نظرم عجیب نیست اکثریت وقتی کسی بهشون احترام میزاره جو میگیرتشون که آهان این چون بهم سلام داد پس چشمش دنبالمه

بابااااااااا🤣🤣🤣🤣

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏