خانوما شوهرم ب شدت رفیق بازه ی رفیق داره۱۵ساله باهاشه منو آجی صدا میکنه دیشب هر چی زنگ شوهرم زدم جواب نداد زنگ زدم ب اون گف یه ربع پیش راه افتاده سمت خونه گفتم ممنچن گفت قربونت برم مواظبت کن از خودت 😐قبلا اینجوری نبود ب نظر شما چیز مسخره ای یا ن پند روز پیش هم نیگفت من زن نمیگیرم اینقدر خانواده شما رو دوس دارم میترسم حسادت کنه
خدایی اطرافیانتون باهاتون چطور صحبت میکنن که طرف گفته قربونت برم جو گرفتت؟؟؟قربونت برم یه حرف خیلی ع ...
کامنت ها رو بخون فقط
بعضیا چطور به اسی پریدن دیگه اونا بدتر 😐🙄
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کلا تو نی نی سایت فرهنگ عمومی اکثریت خیلی خیلی پایینه و با یک حرف خیلی ساده ملت به این نتیجه میرسن ط ...
آره موافقم باهات
یا اونایی که توهم دارن همه دنبال شوهراشون هستن
بعد مثلا می پرسی شوهرت کارش چیه یا ظاهرش چطوره .... می بینی فقط واسه این یه فرصت طلایی بوده ....
همین الانم بعضیا بدتر از خود اسی
حرفهای خیلی بدی به اسی زدن دیگه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
آره موافقم باهاتیا اونایی که توهم دارن همه دنبال شوهراشون هستنبعد مثلا می پرسی شوهرت کارش چیه یا ظاه ...
نه به نظرم حرف بدی نزدن
همه کسایی که تاییدش کردن مثل خودش فکر میکنن و به نظرم عجیب نیست اکثریت وقتی کسی بهشون احترام میزاره جو میگیرتشون که آهان این چون بهم سلام داد پس چشمش دنبالمه