2777
2789

سلام خانما صبح بخیر طاعاتتون قبول 

اوایل دی ماه یه لباسی رو بردم که خیاط بدوزه، مدلش براش نشون دادم و فرستادم که چه مدلی میخوام و قبل اینکه پترچه رو بدم گفتم هزینش چقدر میشه گفت فلان قدر

منم گفتم باشه

دیدم داره مغازشو عوض میکنه با خودم گفتم دو هفته بهش فرصت میدم

ولی از دو هفته گذشت و اصلا خبری نشد

قبل نیمه شعبان بود یعنی یه ماه و خورده ای میگذشت از پارچه دادنم زنگ زدم گفتم لطفا آماده کنین بیام پرو

رفتم و با اکراه جواب میداد گفت به خاطر شما اومدم مغازه و پسرم هی زنگ میزنه مامان بیا و... گفت من اینجا مشتری جدید میاد برام و نمیتونم ردشون کنم اگه رد کنم دیگه نمیان(لباسای اونا رو دوخته بود و مال من ناقص بود)

دیدم اینطوری نمیشه با عجله داره خراب میکنه پارچه رو گفتم نگه دارین چند روز بعد میام

خلاصه کنم رفتم و پوشیدم و بد بود کلی ایراد داشت و مشخص بود خیلی با عجله دوخته

گفتم ایراداتشو، چند روز پیش رفتم تحویل گرفتم 

هم ایراداتشو رفع نکرده هم هزینشو از چیزی که گفته بود بالا برد گفتم چرا؟ گفت کارش خیلی زیاد بود (در صورتی که عین مدلشو بهش نشون داده بودم و هزینه رو بهم گفته بود)

میخوام‌ دوباره برم چی بگم بهش که هم محترمانه باشه هم لباسمو درست کنه؟ احساس میکنم زیادی آسون گرفتم.

آخه قبلا به خیاطای دیگه لباس داده بودم انصافا سر یه هفته خیلی کامل و تمیز تحویل داده بودن حتی پرو که میکردم هیچ ایرادی نداشت

این پر از ایرادای بزرگه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

هزینه رو کاملا دادی؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه رو کاملا دادی؟!

دو روز پیش که رفتم لباسو تحویل بگیرم عجله داشتم پرو نکردم اونجا گفتم میره خونه پرو میکنم نمیدونستم ایراداتشو رفع نکرده

هزینه رو کامل دادم متاسفانه

هم هزینشو زیاد کرده هم خیلی تاخیر داشت هم پارچمو خراب کرده

اصلا یه آستینش انگار مال یه لباسه، اون یکی آستیمش مال یه لباس دیگه نمیدونم چرا اینجوری دوخته

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اگر انقد ایراد داره ک غیرقابل پوشیدنه از خیر پارچه بگذر. نه لباسو بیار نه دستمزد بده

دستمزد و کامل دادم

پارچه رو هم براش کم هزینه نداده بودم 

دو روز پیش که رفتم لباسو تحویل بگیرم عجله داشتم پرو نکردم اونجا گفتم میره خونه پرو میکنم نمیدونستم ا ...

ای بابا میتونی عکسشو بدی کاملا ایرادشو بهت میگم که زنگ بزن یا حضوری بری و بهش بگی و اینکه ازش بخوای یادرست کنه یا بنگه ی همون پارچه ای که بهش تحویل دادی بهت بده

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ای بابا میتونی عکسشو بدی کاملا ایرادشو بهت میگم که زنگ بزن یا حضوری بری و بهش بگی و اینکه ازش بخوای ...

پارچه رو فکر نکنم بده

ولی چاره ای نیست دوباره میرم

من انتظار نداشتم اینجوری کنه...

وقتي اون ادم حسابيا بودن چرا دادي به اين

حالا تجربه شد كه الكي نري پيش هر كسي

ولش كن و وقت و اعصابتو هدر نده

بده به همون خوبا برات درست ميكنن و بركت هم داره واست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وقتي اون ادم حسابيا بودن چرا دادي به اينحالا تجربه شد كه الكي نري پيش هر كسيولش كن و وقت و اعصابتو ه ...

بله واقعا تجربه شد

راهش نزدیک بود برای همین لباسو دادم بهش

چرا جلو دستمزد دادی؟ معمولا پایان کار میدن

نه جلو ندادم

سری آخر که رفتم لباسو تحویل بگیرم دادم

دیگه گفتم حتما ایراداتشو اصلاح کرده چون قبلا پرو کرده بودم

عکس بزار ببینیم شاید اشتباه میکنی من دختر عمه ام خیاطه الان کنارمه عکس بزار نشونش بدمهم عکس مدلیکه ن ...

چی رو اشتباه میکنه عزیزم، بد دوخته

اصلا شبیه لباسی که با الگو‌‌ بدوزه نیست

قبلا به خیاطهای دیگه که لباس داده بودم جوری دقیق دوخته بودن که اصلا نیازی به پرو نبود

عکسو نمیتونم بفرستم آشناهام میشناسن

خودمم یکم خیاطی بلدم اینطور نیست که سردرنیارم

@اخپاتوووس  

پروفایل من چیه خانم؟ 

پروفایل من عکس شهیده

نماد اتحاد این مردمه

مردیه که تمام عمرشو گذاشت تا من و شما برده داعش نشیم

پروفایل من یه انسان به تمام معناست

حالا چی از پروفایلم معلومه؟ 

@اخپاتوووس پروفایل من چیه خانم؟ پروفایل من عکس شهیدهنماد اتحاد این مردمهمردیه که تمام عمرشو گذاشت ت ...

چرا خودتون رو به اون راه می‌زنید 

همه میدونن این با اصلاح شهید چه کار میکردن با شهید واقعی که ایران رو دوست داشته مقایسه نکنید!

این مسئول ها که ازشون دفاع میکنی حتی ذره ای برای ایران و ایرانی دلش نمیسوزه فقط سوریه و لبنان و.....

اینا پاش بیفته همه چی رو قربانی موندن خودشون میکنن حتی شما طرفدارانش 

امیدوارم بفهمید از اینا آبی برای مردم ایران گرم نمیشه

تو خانه بودی . خانه میدانی چیست؟ خانه یعنی نباید ترکم میکردی.