2777
2789
عنوان

کی می تونه استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 53 پست
میشه ی میت دیگ کنم واسم میگیری؟

این کارت پاسخ نیت شماست: سلطان

حمایت - رهبری

- به استقلال رسیدن در تصمصم گیری و زندگی (منظور ازدواج نیست)

- مدیریت و قدرت . نتیجه زحماتتان نزدیک است.

- قدرت آن را دارید که با کسانی که در زندگیتان دخالت می کنند و برایتان تصمصیم می گیرند مبارزه کنید.

توضیح :

هم اکنون برای طرح و اجرای تعهدات و نقشه های طولانی مدت، لحظه ی مساعد و خوش یمنی است. برای یک تغییر یا یک حرکت جدید به نیروی خود اعتماد کنید و با افکار بزرگ پیش بروید. با رهبری خردمندانه، کنترل وضعیت کنونی را بعهده گرفته و برای پیشرفت خود و دلبندانتان بهترین امکانات را فراهم سازید.

برای چی گیر افتادی؟ررای تعیین شغل باید علایق و استعدادهایت را ارزیابی کنی و اگر نمیتونی باید به یک م ...

بله متوجهم کاملا درست میگید من متاسفانه حس میکنم خدا منو بهر چندتا کار ساخته واسه همسنه دودل میشم همسشه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو دنبال علاقت

می ترسم پول توش نباشه علاقم نقاشیه و عکاسی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ت*ا رو ت همش چرت و پرتهاصن باور به این چیزا احمقانستو میتونی فقط دل خودتو پاک کنیذهنتو مثبت کنی شکر ...

درسته چندین باریم گرفتم مثل همین ف*ال ها ولی درست نبودن کاملا موافقم باهاتون ممنون از نظرت قشنگم 

Hich
خب معلومه پول توش نیست:/باید زرنگ باشی اگر سرمایه زیاد و پدر پولدار نداری که برات گالری یا آتلیه بزن ...

😅😂ای وای یعنی واقعااا همه این اتلیه و گالری دارا پدر پولدار داشتن

شاید پدر پولدار نه ولی یه سرمایه کلفتی داشتن که آتلیه زدن دیگه

من یه عکاس معروفی می شناسم میگه آبدارچی یه آتلیه بودم از عکاسی سرم نمیشد دیدم و یاد گرفتم بعدش شاگردی کردم دوربین خریدم کم کم تا اینکه الان عکاسی عروسی انجام میده سیستماشو هر چندماه آپدیت میکنه چندصد  میلیون  🤨