2777
2789
عنوان

تربیت

178 بازدید | 8 پست

سلام صبح همگی بخیر من یه مشکلی دارم که خیلی سرش خودخوری میکنم من پسرم 19 ماهست و هنوز درست و حسابی حرف نمیزنه ولی همیشه نگران زبون باز کردنشم چون که خونواده شوهر من خیلی آدمهای خوبی هستن ولی بشدت بد دهنن همشونم تحصیل کرده هستند ولی جملاتی که تو خونشون رو بدل میشه خیلی بد و زنندس جملاتی که به زبون آوردنش کفاره داره ولی تو خونشون مثل نقل و نباته با شوهرم سر بسته در موردش حرف زدم (رک نمیتونم بهش بگم چون خیلی رو مادرو خواهرش تعصب داره )ولی همیشه بهم گفته بچمون حق نداره حرف زشت بزنه من حواسم هست ولی من باز نگرانم نمیدونم چیکار کنم ضمنا تو یه آپارتمان میشینیم و هر روز همو میبینیم شرایط جدایی ندارم چون مادر شوهر و خواهر شوهرم جز شوهر من کسی رو ندارن و شوهرم بشدت هواشونو داره

باید رک بهشون بگی . من خانواده شوهرم یه سری حرفای این مدلی میزدن مثلا میخواستن با بچه بزی کنن ذوق میکردن حرف زشت میزدن . من که بچه ندارم ولی جاریم خیلی ناراحت بود و خودمم فکر این بودم اگر بچه بیارم با اینا چه کار کنم . چندین بار جاریم با متانت بهشون گف هیچییی. دیگه یه بار من یه دعوای حسابی سر همین راه انداختم و بعد از اون دیگه نشنیدیم هیچ حرفی بزنن .خخ

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار که پسرش حرف بد بزنه و بدونه که تحت تاثیر خانوادش بوده خودش بهشون میگه و اونها هم دهنشون رو جمع میکنن چون برای من هم پیش اومد بچه هم اگر حرفی زد به روی خودتون اصلا نیارید یکی دو بار که بگه یادش میره ولی اگه واکنش نشون بدین حساس میشه و دائم تکرارش میکنه

باید رک بهشون بگی . من خانواده شوهرم یه سری حرفای این مدلی میزدن مثلا میخواستن با بچه بزی کنن ذوق می ...

من میشینم فکر میکنم تصمیم میگیرم اگه بچم ازشون یاد گرفت رک و پوست کنده هم با شوهرم هم باهاشون حرف بزنم و بگم اینجوری باشه بچمو پیشتون نمیارم حالا جاری من فوق لیسانسه ولی خیلی بی فرهنگ و بد دهنه

من میشینم فکر میکنم تصمیم میگیرم اگه بچم ازشون یاد گرفت رک و پوست کنده هم با شوهرم هم باهاشون حرف بز ...

من 2 سال و نیم جلوگیری کردم بخاطر یه سری چیزای که تو خانواده شوهرم نگرانش بود وقتی بچه بیاد چطور باید رفتار کنم . و توی این چند ماه همشو با جدیت بهشون گفتم و حلش کردم .الان دیگه اقدام کردم واسه نینی

خدایا از رحمتت نا امید نیستم