2777
2789
عنوان

درآمد خیاطی

218 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من خیاطم مدرک نازک دوزی دارم ولی شهرم خیلی کوچیکه نمیتونم توش خیاطی کنم چون یا مشتری نیس یا انتظار دارن مفت بدوزم براشون الان میخام پارچه بگیرم شورت و کراپ و نیم تنه و از این چیزا بدوزم چجوری میتونم بدوزمشون که دردسر زیادی هم نداشته باشه 

همیشه عشق باشد همیشه برکت❤ #باشگاه پرواز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قصد فروش آنلاین داری برو مانتو دوزی یاد بگیر 

چون اینایی که گفتی برات گرون درمیاد آماده شون ارزون تر میشه بعد مثلا کراپ ساده که قشنگ نیست یه طرحی باید داشته باشه جذب مشتری کنه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اگه قصد فروش آنلاین داری برو مانتو دوزی یاد بگیر چون اینایی که گفتی برات گرون درمیاد آماده شون ارزون ...

مآنتونی هم بلدم

ولی با حساب کتابایی که کردم اینا ارزون تر در میاد نسبت به پارچش

اگه قصد فروش آنلاین داری برو مانتو دوزی یاد بگیر چون اینایی که گفتی برات گرون درمیاد آماده شون ارزون ...

تقاضی هم زیاد داره

فقط نمیدونم چجوری بفروشم 

میترسم شروع کنم

مآنتونی هم بلدمولی با حساب کتابایی که کردم اینا ارزون تر در میاد نسبت به پارچش

خب مانتو سود بیشتری داره مثلا کراپ بخوای بفروشی با چه جنس پارچه ای و چه قیمت میفروشی؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خب مانتو سود بیشتری داره مثلا کراپ بخوای بفروشی با چه جنس پارچه ای و چه قیمت میفروشی؟

مثلا پارچه ۸۵تومن هست تا ۱۵۰ از یه متر هم کم کم ۳تا درمیاد قیمت هر کراپ هم تا۲۰۰ تومن هم هست

مثلا پارچه ۸۵تومن هست تا ۱۵۰ از یه متر هم کم کم ۳تا درمیاد قیمت هر کراپ هم تا۲۰۰ تومن هم هست

چه جنسی 

من سوپر پنبه اعلا میدم ۱۵۰ 

بازم میگن گرونه 

کلا مردم برا لباس بیرون بیشتر هزینه میکنن مخصوصا بخوای آنلاین بفروشی لباس های ساده و خونگی خیلی جذاب نیست آنلاین انتظار دارن چیزی باشه که تو مغازه ها نیست وگرنه بخوان با همون قیمت همون مدلو آنلاین بخرن هزینه پست هم بدن میرن حضوری میخرن

ببخشید نظر میدما ولی چون خودم دو سال آنلاین شاپ داشتم و مغازه داشتم از سر تجربه ی خودم میگم 

چه جنسی من سوپر پنبه اعلا میدم ۱۵۰ بازم میگن گرونه کلا مردم برا لباس بیرون بیشتر هزینه میکنن مخصوصا ...

خواسش میکنم

خیلی ممنونم که نظرتونو گفتین

منم تجربه ای ندارم هنوز و نمیدونم از کجا شروع کنم مرسی که نظر دادین

چه جنسی من سوپر پنبه اعلا میدم ۱۵۰ بازم میگن گرونه کلا مردم برا لباس بیرون بیشتر هزینه میکنن مخصوصا ...

والا منم از گوگل قیمت گرفتم تریکو کبریتی زده بود ۸۵ تومن

خیلی تحقیق کن جنس خریدن و هزینه کردن راحته اما فروشش واقعا سخته ببین چی بهتره چی سود بیشتری داره به ...

بله حق باشماست انشالله موفق باشین و پر روزی❤️

والا منم از گوگل قیمت گرفتم تریکو کبریتی زده بود ۸۵ تومن

نه بابا این یا قیمت عمده بوده یا قیمت قدیم بوده و الان نمیده انقدر 

الان کراپ عمده اش زیر ۹۰ نیست من کل بازار تهران و اصفهان رو گشتم مگه اینکه دیگه خیلی جنس الکی باشه