یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من و همسرم تازه ۵ ماهه عروسی کردیم اصلا جوونیمون رفت دلخوشیمون رفت جوری شده ک میگیم خوش بحال یکی دوماه پیش 💔
واقعا چی میخواد بشه چی قراره بشه اگه واقعا همینجوری ادامه پیدا بکنه سال دیگه اونموقع چی ب روزمون اومده😥
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
به خدا نه دین مونده واسم نه ایمون. یک بلاتکلیف سرگردانمخیلی حالم بده😔
دقیقا جوری شده ک من میگم خدا چرا باهامون چپ افتاده شوهرم میگه ناشکری نکن میگم بابا چرا من هرچی میگم برعکس میشه چرا آخه
دوتا قرعه کشی خونگی داریم این دوسه ماه خیلی خیلی بهش احتیاج پیدا کردیم زجه میزنم ک التماس میکنم نذر میکنم این ماه دربیاد اما انگار ن انگار چی بگه آدم 😥
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
دقیقا💔من و همسرم تازه ۵ ماهه عروسی کردیم اصلا جوونیمون رفت دلخوشیمون رفت جوری شده ک میگیم خوش بحال ...
منم تازه ازدواج کردم. همه روزام با استرس و نگرانی میگذره
قدیما زوج های نو به فکر تهیه خونه و پس انداز بودن الان باید نگران این باشیم عید داره میاد با این گرونیا چه کنیم. یک دلخوشی نذاشتن واسمون نه بوی عید نه شادی از اومدن بهار هیچی