2777
2789

۶ ماه پیش زایمان طبیعی کردم البته یکماه زودتر بدنیا اومد 

چندوقتیه که حس میکنم ببخشید که واضح میگم

جلو واژنم همون قسمت جلو انگار بسته شده انگار یه تیکه گوشت اومده جلو … موقع را…بطه هم ببخشید اولش درد شدیدی دارم 

با آینه دیدم همون قسمت جلو پایینش  یه تیکه گوشت قرمز جلو‌راهه

حتی موقع طهارت دادن دست میکشم متوجه میشم 

توروخدا بهم بگید چیه تا شنبه برم دکتر 

کسی بوده اتجربه داشته باشه

بازم عذرخواهم که واضح توضیح دادم دوستان

فک میکنم بخیه داخلیت باز شده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخیه ات گوشت اضافه اورده شاید

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

طبیعی نبودم اخه ک بخیه داسته باشم

نوشتی زایمان طبیعی کردی!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

معذرت بخدا بس که جوش زدم حواسم نیس چی نوشتم سزارین شدم

شاید پولیپ باشه اگه درست گفته باشم