سلام صبحتون بخیر پس من 2 سال و 3ماهشهه تب داره استامینوفن استفاده کنم بهتره یا ایبوبروفن؟و اینکه شیر برا زمانی که تب داره میشه خورد یا نه؟شیر گاو منظورمه من قبلا شنیدم که شیر باعث بالابردن تب میشه چون چربه,حالا درسته یا نه؟ آبمیوه اصلا نمیخوره میشه بهش دمنوش بدم برا جبران آب بدنش؟ و اینکه تخم مرغ آپز میشه برا صبحانش استفاده کنم؟دکترش بعدظهر میاد تا اون موقع میخوام کنترل کنم تبشو, پیشاپیش ممنون از حضورتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
هندونه هم اگه بدی خوبه روی هندونه خاکشیر بپاش بده بخوره
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
صبحانه بهش یک مقدار شیر گرم کن بده .و یک مقدار میوه .سیب و پرتقال . زیاد بهش فشار نیار اگه میل ندار ...
پرتقال نده اسیدی لیمو شیرین بدهد