2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه از یه موسسه خصوصی بچه های معلول پرسیدم اجازه ندادن تازه آگهی استخدامم زده بود من پیام دادم راضیم رایگان کمک کنم گفتن امکانپذیر نیست باید با قرارداد و حقوق مشخص شده بیایید 

مخصوصا اینکه با بچه هات بری بعید میدونم

قوانین سختی دارن ولی اگر میخوای رایگان هم خدمت کنی موسسه ای که مد نظرت هست زنگ بزن بپرس شاید جایی قبول کنن 

خواهرم اونجاس، کلللی تحقیقاتشو کردن، تا تونست بره، میگه کسی رو نمیزارن همینجوری بیاد تو شیرخوارگاه آخه من گفته بودم بیام سر بزنم،گفت اینا بچه های بدسرپرستن،از خانواده هاشون گرفتنشون،میترسن کسی بشناسدشون، برا بچه بد بشه،

از نوزاد شیرخوار دارن تا دختر و پسر ده سال ،یه دختر کنکوری هم دارن، همشون شیرخوار نیستن، اسمش شیرخوارگاهه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اره کاش بزارن من ببینم بعدش میتونم یکی دوتاشون رو هم به سرپرستی بگیرم

وای یه پست توی نینی سایت خوندم که خانمه میگفت بچه اش بیمارستان بستری بوده .تخت بغل بچه اش یه بچه بود خیلی اذیت بوده هی گریه میکرده اونیکه باهاش اومده بود همراه اصلا رسیدگی نمی‌کرده بهش .این خانمه میره میپرسه میگن بهش که از شیرخوارگاه اومده بعدش خانمه می ببینه که بچه انگاری خیلی وقت بودکه پوشکش عوض نشده میبره با شامپو بچه رو میشوره کلی سوخته بوده کلیم بهش پماد میزنه .از اون وقت که اینو خوندم خیلی حالم بده قلبم دردمیگیره یادش می افتم بمیرم براش