2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا جدیدا همه باهام سر دعوا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 54 پست
دقیقا اطرافیان منم خواهرم با اون یکی خواهرزادم رفته کافه بعد الکی بهم زنگ زده که من ازش بپرسم کجایی ...

اینجا ایراد از ذهنیت خودته بد بین نباش

کلا رو خودت زوم باش کار به کسی نداشته باش پیش خدات رو سفید باشی کافیه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به هرچی فکر کنید ذهنتون به اون حساس میشه. من اگهی اعلامیه میدیم میگفتم عه پس مرگ خودم یا عزیزان ...

حساس نشدم بخدا میشینن باهام یکی به دو میکنن!! مثلا طرف عمدا منو با دستش نشون میده بعد با دوستاش میخندن.. یا یکی عمدا دستگاه باشگاه و بهم نمیده یا توی خیابون حین رانندگی طرف تا باهام چشم تو چشم میشه میخواد بکشه جلوی من 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
حالا با استاتر کار ندارماما شوهرم اینجوره کلا سنگینی میاره با خودش متاسفانه

یعنی همه باهاش دعوا دارن؟؟؟ همیشه اینجوری نبودما جدیدا اینجوری شدم من 

ببین همسر من هرجا میره مشکل براش پیش بیاد 

چون نمیزاره کسی حرفش بزنه فقط،حرف خودش قبول میکنه

و اینکه فکر میکنه نابغه ای چیزیه کلا خودش برتر میبینه حتی خانواده شم با هم صحبتی باهاش لذت نمیبرن 

مدام تو ایراد گرفتن اخلاق مادرشم همینه متاسفانه لنگه همن

منم دقیقل مشکل تو رو دارم خودم در عجبم

گاهی وقتا حس میکنم یچیزایی هنوز کشف نشده … مثلا اینکه من خیلی انرژیم منفی هست 😔

یعنی همه باهاش دعوا دارن؟؟؟ همیشه اینجوری نبودما جدیدا اینجوری شدم من

والا اون با همه دعوا داره کلا بداخلاقه 

خیلی نسبت به زندگی بی ارزش مدام براش مشکل پیش میاد

حسادت به چیم؟؟؟ بخدا خودشون از من بهترن حداقل توی باشگاه و دانشگاه هستن کسایی که هم از من جوونترن هم ...

والا نمیدونم ، آخه برخورد بد خیلی وقتا به خاطر حسادته ، حتی دیدم که به سبک پوشش دیگران حسودی میکنن :/

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اینجا ایراد از ذهنیت خودته بد بین نباشکلا رو خودت زوم باش کار به کسی نداشته باش پیش خدات رو سفید باش ...

دقیقا منم یه مدت همین فکر و کردم گفتم اصلا به کسی و رفتارش فکر نمیکنم سرمو میندازم پایین کارمو میکنم و با همه با روی خوش رفتار میکنم میبینم بعضیا خودشون سعی دارن توجه منو جلب کنن دلم میخواد برم ازشون بپرشم کی من ارث پدرتو خوردم خودم خبر ندارم 

اما واگر شایدها تصورات وقضاوت ها نکنید زندگی موضوعش مهم هست خانما وارد هر رابطه ارتباط باادمیان سمی ها نباشین اولا پیش نرین صدمات داره اگ انتخاب تون شک دارین گذر زمان ارتباط دزنظر نگیرین برای شناخت ها و تشخیص هاتون چون صدماتش داشته با ادمای سمی حالا هرجایگاهی میخوان باشن قدرت حذف یا ارتباط کم داشته باشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه جور انرزیه دیدی به دلیل از یکی بدت میاد با اینکه اولین باره دیدیش؟ رو خودت باید کار کنی مثبت باشی

موافقم باهات حس میکنم دیگرون بی دلیل از من بدشون میاد نمیدونم باید چی کار کنم 

گاهی وقتا حس میکنم یچیزایی هنوز کشف نشده … مثلا اینکه من خیلی انرژیم منفی هست 😔

ببین با خدا مراوده کن حالت عالی میشه

امتحان کردم ،دیگه دیگران برام مهم نیستن خوبی میکنم بخاطر خدا میکنم منتظر جوابش نیستم

هرکار میکنم خالق مهربونم در نظر میگیرم 

برای همه از ته قلبم آرزوی خوبی میکنم حتی اونا که باهام بد بودن و بدی کردن هم براشون دعای خیر میکنم بطور خودکار اونام با من خوب شدن