پسرم دیروز دلدرد داشت به معلم گفتم که پسرم دلدرد داره صبح بودشیفتش.. بعد از ظهر افطاری دادن مدرسه به من چیزی نگفت که بعد از ظهر افطاری میدن .. عکس بچه ها و غذاها رو گذاشتن که افطاری بچه ها از طرف خیرین محترم بعد پسرم نگاه میکرد زد زیر گریه گفت منو چرا نگفتن برم به خانمش پیام دادم گفتم میگه دلدرد داشت گفتم خب لااقل میگفتی صبح دلدرد داشت با خودت فکر میکردی شاید تا بعد از ظهر خوب شد.. میگه حواسم نبود.. پسرم کلاس اول هست کاش عکس و نمیدید کنارم نشسته بود داشتم نگاه میکردم تکالیف چی داده..
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه تو گروه نمیزارن که مثلا امروز بعدازظهر این مراسم هست؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏