aidaaaaa مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 1027 عنوان هنوز بیدارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 107 پست چی باعث شده که تا الان بیدار باشین قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست... 1396/10/26 | 04:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 آره دقیقا ، نباید زیاد در دسترس مرد باشی ، نباید همش بهش محبت کنی ، نباید همش خونه رو مرتب کنی و ارو ... مث آبجیه من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی مهربونه خیلی سادس دلم میسوزه برااااشخدالعنتشون کنه همچین ادمایی رو😭😭😭😭داغون میکنن زندگی دخترردمو گورشونوگم میکننن.الهی بمیرن😭 میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
girl777 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 501 فقط کافیه به کسی که عقده پرواز داره بال بدی یه جوری میره که فکرشم نمیکنه این بال و از کجا در اورده&n ... اوهوم🙁
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 نباید خوب و ساده باشی این درس من از جدایی بود🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁 ایشالا ی جای بهتر.ی زندگی بهتر...بیخیالش باش بهش فکرنکن...خودتوبزن ب اون راه😔 میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
girl777 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 501 مث آبجیه من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی مهربونه خیلی سادس دلم میسوزه برااااش خدالعنتشون کنه همچین ادم ... تازه شوهر سابقم رفته با یه دختر جووانتر از من داره ازدواج میکنه 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁
girl777 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 501 ایشالا ی جای بهتر.ی زندگی بهتر...بیخیالش باش بهش فکرنکن...خودتوبزن ب اون راه😔 باشه ولی درس من این بود مردها جواب خوبی رو با بدی میدن😔😔😔😔😔😔
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 تازه شوهر سابقم رفته با یه دختر جووانتر از من داره ازدواج میکنه 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁 اخه یکی نیست بگه دردتون چیه زندگی خوبتونوداغون میکنین😏😏😏😏😏😏😏چیتون کمه اخه..زن خوب..زندگی خوب...خوشی میزنه زیردلشون دیگه.. میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
girl777 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 501 اونا کلا میخوان انتقام کل تاریخو یه جا بگیرن.یه گروه فوق افراطیشون هست که یهو جلوی دادگاه یا وسط پار ... یعنی برم فمینیسم شم 😓😓
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 باشه ولی درس من این بود مردها جواب خوبی رو با بدی میدن😔😔😔😔😔😔 تجربس ی تجربه ی تلخ...یادگرفتی دیگه ب کسی زیادترازظرفیتش خوب نکنی.... میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
girl777 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 501 اخه یکی نیست بگه دردتون چیه زندگی خوبتونوداغون میکنین😏😏😏😏😏😏😏چیتون کمه اخه.. زن خوب..زندگی خو ... خب زن نباید خوب و ساده و همیشه در دسترس شوهر باشه ، مردها زود زده میشن از زن 🙁🙁🙁
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 خب زن نباید خوب و ساده و همیشه در دسترس شوهر باشه ، مردها زود زده میشن از زن 🙁🙁🙁 بله متاسفانه میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
girl777 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 501 تجربس ی تجربه ی تلخ...یادگرفتی دیگه ب کسی زیادترازظرفیتش خوب نکنی.... آره امیدوارم تو ازدواج دومم بتونم از تجربه ام استفاده کنم 🙁😞
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 آره امیدوارم تو ازدواج دومم بتونم از تجربه ام استفاده کنم 🙁😞 انشاالله.. میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10173 اونا کلا میخوان انتقام کل تاریخو یه جا بگیرن.یه گروه فوق افراطیشون هست که یهو جلوی دادگاه یا وسط پار ... عزیزم من یه فمنیستم که به اصل عقیده مکتب معنی برابری حقوقی و انسانی سیاسی و اجتماعی زن و مرد معتقدم. گزوهی که میخان به زن و مرد نگاه برابر شه.او اصل شعارونفهمیدن و افراطی عمل میکننچ همرو خاهشن یکی نکن! She is everything I ever wanted....
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10173 عقایدشون فرا جنسیه. به خاطر همین این کار ها رو میکنن. یکی ازعقایدشونه که جنسیت نباید محدودیت بیاره. ... بله جنسیت نباید محدودیت بیاره.مثلا اگه یه مرد میتونه قاضی شه زنم میتونه بشه.ولی با بقیه کاراشون موافق نیستم. همرو با یه چوب نزنین😞😦 She is everything I ever wanted....
مامان_نیستم1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 8671 عزیزم من یه فمنیستم که به اصل عقیده مکتب معنی برابری حقوقی و انسانی سیاسی و اجتماعی زن و مرد م ... من دقیقا کیا رو با کیا قاطی کردم؟الان دقیقا داری برای منی جنبش فمنیسمو تفسیر میکنی که هرکس اینجا منو میشناسه از دیدگاهم به زنان وحقوقشون آگاهه. به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا