2777
2789

مادرم همش در حال حرص کشیدنه و همشم با بابام در حال بحث و دعوان دوتاشونم اخلاقشون بده البته که مادرم میگه هیشکی بابات رو تحمل نمیکنه من میکنم خواهرمم ۴۰ سالگی ازدواج کرده شوهرشم یه جوریه مادرم میگه ازش خوشم نمیاد ( میگم مادر من خب چیکار کنیم) خواهر احمقمم ریز به ریز جزئیات زندگی خودش و خانواده شوهرشو برای مادرم میگه مادرمم دیوونه تر میکنه و عصبی تر خودشم قبول نمیکنه یکم جلوی شوهر وایسته و تغییرش بده و چشم نگه به همه حرفاش منم میگه خب مادر من چه میشه کرد دخترت خودش قبول کرده رفته خودشم قبول میکنه با شوهرش خوب باشه و رو سرش بزاره به من و تو چه ربطی داره به خواهرمم میگم خب اگه قبول نمیکنی تغییری تو روند زندگیت بدی و شوهرت تورو ساده گیر آورده هرچی میگه میگی چشم خب چرا داری جزئیات زندگیتو به مادرم میگی و عصبی ترش میکنی خب نگو نفهمه شوهرت بده به خدا خستم کردن نمیدونم چیکار کنم میرم خونه مادرم حالم بد میشه نمیرم هم حالم بدتر میشه😭😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من قیافه خانواده ام هم می بینم افسردگی می گیرم .یاد غم و اندوه جانکاه میوفتم بی خیال و شاد خانواده منم .مادرم هم همه اش تلقین می کنه که من افسرده و‌عصبیم و وقتی بهم تلقین می کنه واقعا میشم 

با خودت بگو من زندگی خودمو دارم مادرم زندگی خودشو داره خواهرم زندگی خودش داره مشکلات اونا نباید منو اذیت کنه 

و اعصابتو برا اونا خراب نکن 

خواهر یا مادرت الان جونشون بسته به همین زندگی و شوهرشونه 

تو هم الکی حرص میخوری 

اگع از بحثا ازار میبینی خودت متقاعد کن که نری 

خواهرت بعدا چوب این کارشو میخوره

صد درصد میخوره ولی متوجه نیستش بهش میگم قبول نمیکنی حداقل به مادرمون نگو هر چی باشه مادره غصه میخوره 

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
راهی نداره متاسفانه ادم باید خودش بخواد تغییر کنه. دوری و دوستی پیشنهاد من ب توعه گلمخونه خودتی؟اگه ...

بله خونه خودمم

تحمل کم رفتن و دوری هم نداریم دوراهیه بدیه 😭میریم یه جور افسرده میشیم نمیریم هم یه جور دیگه

منم میرم خونه مامانم افسردگی میگیرم از غم خواهرم میگه از غم داداشم انگار من بی مشکلم چطوریاس بعضی خا ...

کلا غم خواهر و برادر و پدر و مادر از غم خودمون بدتره 😭😭😭

بله خونه خودممتحمل کم رفتن و دوری هم نداریم دوراهیه بدیه 😭میریم یه جور افسرده میشیم نمیریم هم یه جو ...

ای گلم

از خانواده سمی دور بودن و دیر ب دیر سر زدن ک غصه و ناراحتی نداره😘

میتونی دعوتشون کنی خونت و کمتر بری اونجا

معمولا والدین وقتی میان خونه داماد کمتر بحث میکنن و یکم مراعات میکنن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇