2777
2789
عنوان

زیاد حرف زدن عروس هلندی از چیه❓️

218 بازدید | 24 پست

عروس هلندیم ۲ هفته اصلان ساکت نیست دیوونمون کرده بخدا مدام حرف میزنه سوت میزنه جیغ میزنه شب و روز هم نمیشناسه بکوب فکش می‌جنبه😵😵😵 هممون آسی شدیم از دستش

این کاربری تعطیله ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان کردم تاثیری نداشت

من عروس داشتم حالت عادی ساکت بود ، وقتی میخواست بازی کنه از این کارا میکرد 

بعد روزایی که میفهمید همسرم خونست با هیچ روشی ساکت نمیشد در قفس باز میکردم میومد بیرون بد تر میکرد    اخرش در اتاق باز میکردم میرفت بالای سر همسرم رو بالشت میخوابید کنارش ساکت میشد 

اونم حتما یه چیزی میخواد 

من عروس داشتم حالت عادی ساکت بود ، وقتی میخواست بازی کنه از این کارا میکرد بعد روزایی که میفهمید همس ...

منو میخاد دوست داره بیرون باشه مدام پیش من باشه نمیشه که آخه اینجوری

این کاربری تعطیله ......

منو میخاد دوست داره بیرون باشه مدام پیش من باشه نمیشه که آخه اینجوری

مال من کلا بیرون بود  شب برای خواب میزاشتم سر جاش 

در قفسش ام باز بود هر وقت گرسنه و تشنه میشد خودش میرفت غذا میخورد میومد بیرون 

بد عادت میشه دیگه نمیمونه تو قفس

نمیدونم  اینا ام مثل ادما اخلاقای متفاوت دارن 

عروس من از زمان سرلاکیش داشتم خودم تربیتش کرده بود   مثلا اصلا بیرون قفس غذا نمیخورد، یا سر سفره و بشقاب غذا اینا نمیومد   به گوشواره اینای من کاری نداشت ولی اکر کسی بهش اجازه میداد پدرشو در میاورد    یا رو سر من نمینشست ولی رو سر همیرم میرفت چون اون اجازه میداد 

هر وقت کاری میکرد که دوست نداشتم برای تنبیه میزاشتم تو قفس   یا مهمون که میومد تو قفس بود    دیگه عادت کرده بود به سری شرایط