2777
2789
عنوان

در رابطه با آدمای فخرفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خونش نزدیک مامانمه همیشه پیششه. منم که نمی تونم به مامانم سر بزنم

خب عزیزم اون فخر بفروشه

شما چرا حسادت میکنی😄

برادرشوهر من که علنی به ما حسادت میکنه

حالا ما چیزی هم بهشون نمیگیم 

ولی شما خودتو درست کن

چیکار به اون داری

بزار هرچقد دلش میخواد چیزای گرون بخره

واسه خودش ...واسه بچهاش

چه آسیبی به شما میزنه😕😕😕😕

انشالله خدا به شمام رزق زیاد بده❤️❤️❤️

💕💕

به نظر من بهترین کاری که میتونی بکنی اینه نزاری متوجه حساسیت تو بشه بیشتر ذوق کن و بگو خیلی قشنگن 

رابطه تو کم نکن ولی وقتی دوتاتون خونه مادر هستید شما بهونه جور کن زودتر از اونجا برو

موقعی ک درباره خرید حرف میزنه حرف عوض کن یا متوجه میشه دیگ نمیگ یا عمدا تکرار میکنه ک تو هم کمتر باه ...

همیشه حرفو عوض میکنم یه روزم هی برام اینستاگرام توی دایرکت طلا میفرستاد ک بنظر تو کدومش خوشکلتره گفتم لطفآ برا من از این جیزا نفرست اذیت میشم جون قدرت خریدشو ندارم. اما مگه به خرجش میره 

زن مرد پولدار شدن شانسیه من خوشگل نیستم معمولیم اولین شوهرم بسیار فقیر دومی بسیار پولدار ولی خسیس 😅

سابقه و آمار نشون میده زن زیبا و لوند بیشتر مرد پولدار جذب می‌کنه البته زن خوشگل و احمق که جذاب نیست زن خوشگل و با سیاست طرفدار داره

خب عزیزم اون فخر بفروشهشما چرا حسادت میکنی😄برادرشوهر من که علنی به ما حسادت میکنهحالا ما چیزی هم به ...

من حسود نیستم ولی وقتی دو تا خواهر باشید اون پول دار شما محتاج نون شب باشید با خودت نمی گی چه بی معرفته بجای اینکه یه کمکی کنه، فخر فروشی میکنه، این اصلا اسمش حسادت نیست 

سابقه و آمار نشون میده زن زیبا و لوند بیشتر مرد پولدار جذب می‌کنه البته زن خوشگل و احمق که جذاب نیست ...

خوب با سیاست هستم🤭 شاید بخاطر اونه که این اومده نمیدونم... ولی قیافم معمولیه عکس پروفایلم نقاشی چهره خودمه 

سر نزنم

منم دوتا عمه دارم یکیش خشگل نبود یکی خ خشگل مامانم تعریف می‌کرد ک اون اولی تو سن بالا زن مرد مطلقه شد البته شوهرش خوشگله و جوونی معتاد بود زنباز و خرجی نمی‌داد عمم تحمل کرد 

این دومیه شوهرش پولدار یعالمه باغ و زمین 

ولی الان بچه های عمه اولیم بزرگ شدن جبران شد واسش 

پسرش خونشون ساخت و خ ب پدرمادرش میرسه و شوهرشم ترک کرده الان وضعشون خوب شده 

اون شوهر عمه دومیم خ مغرور و قیافه بگیر بود بابام اصلا دوسش نداشت 

الان اوضاع عمم از نظر هم مالی هم خانوادگی خ خوبه اسی میدونم سخته ولی هرکسی تو این دنیا شرایط و قسمتی داره و هیشکی از فردا خبر نداره ان شاءالله خوشبخت باشی و خودتو بچه هات سلامت باشین❤️

[QUOTE=375255128]زن مرد پولدار شدن شانسیه من خوشگل نیستم معمولیم اولین شوهرم بسیار فقیر دومی بسیار پولدار ولی خسیس 😅[/QUOTE

شانس رو هم قبول دارم خاله خودم خیلی خوشگله ولی باور کن هرچی خواستگار فقیر و گشنه بوده طرف این میومده الآنم شوهرش خوبه ها ولی اونم فقیر 😐

خوب با سیاست هستم🤭 شاید بخاطر اونه که این اومده نمیدونم... ولی قیافم معمولیه عکس پروفایلم نقاشی چهر ...

خیلی زیبایی‌ که 

خب میگی خسیسه به چه درد میخوره 😭😂

سیاست و  لوندی بلدی؟؟