2777
2789

عزیزم هیچی نمی دونم فقط می دونم می گن لبو خیلی خوبه برای سرطان و عوارض درمانش .تا فصلش هست بگیر حتما بده به زور هم که شده بخوره .و اینکه می دونم وضعیت روحی و خوردن غذاهای سالم و مقوی خیلی کمک می کنه و شکر سفید براشون سم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرزاده ی همسرم درگیر سرطان هست . در مورد تغذیه خیلی مراعات میکنن شنیدم نباید چیزهایی که از خاک در ...

وای من هر روز سیب زمینی میدم و هویج

هررر روزز  اصلا شاید ب ا همین مریض شده میشه منو باهاشون ارتباط بدید ر ای راهنمایی خواهش میکنم

میشه بیشتر بگید 

مثلا چیا بخورن دیگه 

عزیزم هیچی نمی دونم فقط می دونم می گن لبو خیلی خوبه برای سرطان و عوارض درمانش .تا فصلش هست بگیر حتما ...

ممنون

تلاش میکنم برای این

لبو اصلا ندادم سیب زمینی وهویج هم میگن بده متاسبانه هرروز دادم

وای من هر روز سیب زمینی میدم و هویجهررر روزز اصلا شاید ب ا همین مریض شده میشه منو باهاشون ارتباط بد ...

راستش بنا به دلایلی زیاد با هم رابطه ی صمیمی نداریم

اون مورد رو هم دکتر بهشون گفته . 

باید هر چه سریعتر درمان رو شروع کنین . از دکتر بپرسین حتما بهتون میگه . 

آب آناناس هم بعد از شیمی درمانی خوبه . برا بازسازی بدن . البته جاریم می گفت بجه اش حساسیت میده نمی تونه بخوره . 

راستش بنا به دلایلی زیاد با هم رابطه ی صمیمی نداریم اون مورد رو هم دکتر بهشون گفته . باید هر چه سریع ...

یه شماره چیزی نیست

دکترها از نظر توضیحات و کار مثل هم نیستن

نیاز به راهنمایی دارم حتی یه توصیه هم کمک بزرگیه شما نمیتونید درکم کنید کاش کمک میکردید

یه شماره چیزی نیستدکترها از نظر توضیحات و کار مثل هم نیستننیاز به راهنمایی دارم حتی یه توصیه هم کمک ...

میخای اسم دکترشونو بپرسم بهت بگم؟ تا جایی که بتونم کمک می کنم . 

میخای اسم دکترشونو بپرسم بهت بگم؟ تا جایی که بتونم کمک می کنم .

دکتر که نمیشه ارتباط بگیرم

همین تغذیه که چیکار کردن چیا رو هرروز میدادن چون من فکر میکردن باید هرروز هویج بخوره و تلاش کردم مرتب آب هویج بدم

حالا چی باید بدم و بد غذا بودن بچه تو بیماریش چکار کردن چطور  از هرچی که خو به دادن بهش

چی بیشتر میدادن گوش چی میدادن

میشه اینار رو بپرسید

ممنوعیاتش چی بوده

دکتر که نمیشه ارتباط بگیرمهمین تغذیه که چیکار کردن چیا رو هرروز میدادن چون من فکر میکردن باید هرروز ...

باشه می پرسم میگم . درخواست دوستی میدم قبول کن . تا گم ت نکنم .