2777
2789
عنوان

ده ماهه آرزوی خواب شب رودلم مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ من دخترم بیست ویک ماهشه وضعم همینه الانم بیداره

نازنین جون به دخترت آهن دادی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
تو روز نمیذارم بخوابه غذاشومیدم سیر میشه اخرشب هر راهی رومیرم اما درست نمیشه

البته من بد تر از تو ام. ولی یکی از علتهای بیحوابش اینه که روز نمیخوابه. اصطلاحا میگن خوابشو گم کرده. اگه طول روز یه چرت بزنه شب راحت تر میخوابه.

( البته  واسه دختر من فرقی نداره)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ناامید نشو. چون خدا شاهده من 21 ماهه همچین آرزویی دارم. تازه سه ماه آخرباردار بماند که نمیتونستم بخ ...

منم حاملگی سختی داشتم

روزاهم مادرشوهرم خبرمرگش نمیذاره بخوابم دیگه نا برام نمونده

یاعلی

بهش یکم شربت خواب بده تا خوابش میزون شه اگه خوابش کم باشه خوب رشد نمیکنه یا شبا موقع خواب ساعتای۱۱، ۱۲ ببرش حموم یه دوشش بده تا خسته شه بخوابه من دخترم نوزاد بودن همین برنامه رو داشتم اخر شبا میبردمش حموم خسته میشد میخوابید اینقدر اینکارو کردم تا خوابش میزون شد

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

بازی میکنه🙄

خدا خیزت بده من ی سال تموم خاب روزوشب نداشتم ازبس جیغ و گزیه

ی بار گراشتمش تو اتاق درا بستم خودمو شروع کردم ب زدن ک چرا بچه اینجوریه

نمیدونی از کمبود خواب و استراحت ب جنون کشیده شذه بودم

کنارش چورت بزن

همینم کافیه

روزا کمتر بخابونش