2777
2789
عنوان

دوستان تهرانی و ترجیحا مذهبی

125 بازدید | 11 پست

خودم دخترم

پاتوقتون کجاهاست

دوستای مذهبی کجا پیدا کنم

غیر مسجد 

چون واقعا دیدم دخترای جوان کم میرن مسجر یا فقط،ماماناشون میان

کجاها بیشتر میرید کافه ای ، یه جا که جمع بشید و صحبت کنید کلا محیطش مناسبه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

والا من جدیدا دارالقرآن میرم خیلی محیطش خوب و دوستانه و خانومهای خوبی هستن

مثل مسجد نیست فضاش

کلاس های خوبیم برگزار میشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافه نخلستان

یادش بخیر چقدر میرفتیم دوران دانشجویی 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مساجدی که بسیج فعال دارن ، معمولا اعضای جوان و نوجوان زیادی دارن ، می تونید عضو بشید . فضای خوب و مثبتی داره و کلاسهای خوبی هم  برگزار میکنن .

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
والا من جدیدا دارالقرآن میرم خیلی محیطش خوب و دوستانه و خانومهای خوبی هستنمثل مسجد نیست فضاشکلاس های ...

چقدر عالی 

کجاهابرگزار میشه ؟😍 زنگ بزنم‌کجا بپرسم؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مساجدی که بسیج فعال دارن ، معمولا اعضای جوان و نوجوان زیادی دارن ، می تونید عضو بشید . فضای خوب و مث ...

ممنونم🌹🌹🌹🥰

باید یه مسجد پیدا کنی که دخترای جوون برن ۴ شنبه ۵ شنبه ها بیشتر هستن

دقیقا نکته خوبی بود شاید محله ما مذهبی کمه اینطوریه. اگه داره باهمن .

یادش بخیر چقدر میرفتیم دوران دانشجویی

ممنونم🌹🌹🌹

کافه نخلستان

ممنونم🌹🌹🌹🥰

چقدر عالی کجاهابرگزار میشه ؟😍 زنگ بزنم‌کجا بپرسم؟

توی گوگل سرچ کن دارالقرآن منطقه فلان 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید