و مامانم میگه روز وفات حضرت رقیه این سفره رو پهن کنیم
پذیرایی مرثیه چیکارکنیم؟
پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
دخترعموهای مادرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه ی و بچهای عموهام و زن عموهام خیلی اذیت کردنمون تو رو خدا دعا کن دخترعموهای مادرم و عمه هام و عموهام و بچهاشون و سه تا زنداییام و بچهاشون هر کدومشون من و عزیزانم رو آزار دادن و اشکمون در آوردن و از ناراحتیمون خوشحالن و بد من و عزیزانم رو میخوان و هر بدی در حق من و عزیزانم کردن و سر هر ناراحتیمون که خوشحال شدن دقیقا سر خودشون پیش بیاد😭
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی رنجم دادن بابت مشکلی که دستم نبود و خدا اینجور آفریدم..😭😭😭😭😭😭
برای سماهم دکتر اجبار کرده عمل کنید؟ برای من کلی عذاب اوره اگه عمل نکنم درد داره فکم دندونام کج میشن
گریه نکنید مطمعنم خوب میشید
پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
تو رو خدا دعا کن من و عزیزانم از چشم زخم و بی آبرویی و اتفاقات بد و غم و بلا و آدمای جادوگر و ظالم و فاسد و خبیث و دروغگو و بی رحم خدا حفظمون کنه و خدا عمر خیلی طولانی به عزیزانم بده انشالله 🥺😔
از لحاظ ظاهر و سلامتی باید فک رو عمل کرد اونایی که مشکل فک دارنبا ارتودنسی خالی درست نمیشه اونایی که ...
منم مشکلم حاده
متاسفانه تلگرام ندارم
پس باید عمل کنیتو اون گروه بچها بیمارستان های دولتی و خصوصی عمل کردن و تجربه های زیادی در اختیار هم ...
بله مخصوصا قبلش باید ارتودنسی کنم بعدش هر دو فکمو جراحی....
به من گفتن هزینش امسال حدود 300 400 هست
بله مخصوصا قبلش باید ارتودنسی کنم بعدش هر دو فکمو جراحی.... به من گفتن هزینش امسال حدود 300 400 هست
ارتودنسی قبل جراحی فک میگن دانشکده های دندانپزشکی دانشگاه های دولتی انجام میدن با هزینه کم ولی نمیدونم کارشون خوبه یا ن بیمارستان دولتی هم عمل میکنن با هزینه کم
ارتودنسی قبل جراحی فک میگن دانشکده های دندانپزشکی دانشگاه های دولتی انجام میدن با هزینه کم ولی نمیدو ...
والا منم میشناسم ولی به قول شما نمیدونم کارشون خوبه یا نه برای من هم دکتر مقدم رو معرفی کردن برای ارتودنسی
برای جراحی هم دکتر فلاحی مطلق