2777
2789

من به شخصه یه ماهه به طوراتفاقی عضو شدم 

ناخواسته مطالبی ک خانما تاپیک میزنن خوندم

راسشو بخواین برای بعضی ازرفتارای من بازدارنده بود، مثال از اونجا که من همکارای خانم زیاد دارم

وقتی تغییر مود میدادن و بامن جدال میکردن فک میکردم پرو شدن و منم باهاشون بد تا میکردم ، نمیدونسم دوره قاعدگیشون هست دس خودشون نیس ، الان دیگ هرچی از دهنشون دربیادمن کوتاه میام ،دوم اینکه نمیدونسم شوخی کردن مکرر برای خانما ازاردهنده هس ،دیگ سربه سرشون نمیزارم 

سوم  نگاه کردن تومکانهای عمومی به خانما هس 

خب واقعیتش من نمیتونم اینجا دروغ بگم راسش من مجردم اتفاقی خانمای با ظاهر زیبا میدیدم نگاه میکردم ،نخوام دروغ بگم، بازم نگا میکنم ولی سعی میکنم متوجه نگاهام  نشن که آزرده خاطرشن  

چهارم اینکه نمیدونسم تو وجود همه زن ها حس مادرانگی هست ،به خاطر همین یه قدرت خاص و پیچیده ای دارن ،گاهی بخاطر همین قدرتشون، مرد گاهی  دلش میخواد تکیه کنه به ی زن ،اگه رابطه جنسی نباشه همسر مثل مادر دوم میمونه 

پنجم بخاطر موضوع تاپیک ها هس واقعا دنیای لطیفی  دارن درمورد لاک ناخن و لباس گرفتن تاپیک میزنن ،اصن نباید حرفی زد بهشون که ناراحت شن 

ششم من نمیدونسم زن بخاطر آینده ی بچه هاش 

پول براش مهمه ،اولویتش بچشه پولپرست نیست وخیلی چیزای دیگ ....

همکارام میگن چقدر مهربون سرسنگین شدی 

خیال میکنن اتفاقی برام افتاده ،روم نمیشه بهشون بگم عضو نی نی سایت شدم 😅

من خیلی از این خصوصیات رو ندارم و با ورودآقایون هم موافقم، چون اکثر افراد اینجا خانم هستن و کادر سایت صورتیه، فکر میکنن سایت مال زن ها هست درصورتی که خود سایت موقع ورود میپرسه جنسیتو یعنی ورود مرد ها رو هم به رسمیت میشناسه، جدای این، نی نی یار ها هم تایید کرده بودن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نخوندم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دلایلش بیشعوری مطلقته ک عصبانیت خانومارو ک معلوم نیس چ غلطی کردی و میزاری پای پریودی 

معلومه عصبی میشیم میریم کار می‌کنیم پول سرخاب سفیداب شما پرنسسا رو میدیم ک از مرد بودن فقط ادایین 

شماها مرد نیستین دکور مردین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب اینایی که گفتین با مطالعه هم میشد به دست آورد البته بعضیاشو درست نخوندم ببینم اصلا چیه 

این سایت شبیه یه محفل زنونه‌ست

اکثر آقایون هم معلومه برای چی عضو میشن با توجه به تعداد درخواست دوستی ها

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

بستگی داره با چ دیدی وارد این سایت میشی 

بعضیا مریضن این سایت چیزی بهشون اضافه نمیکنه چ خانم چ آقا 

شما مقاومت کنید در مقابل حرفا همون طوری ک ما تحمل میکنیم باور کنید ب ما خانوما هم کم حرف زده نمیشه تو این سایت 

شما جنسیتت مشخصه میتونن بهش حمله کنن مستقیم برا ما هر بار سر یه چیز تازه سورپرایزمون میکنن 

کسی ک بخواد بدونه میتونه اینارو با خوندن کتاب بفهمه دلایلت برای اینجا بودن منطقی نبود پرنسسعلی

فراموش نکنید کاربری  آقا مثل مهیار هم که نی نی یارا وقتی وقت برای توضیح به کاربران نداشتن ایشونو تگ میکردن و ایشون راهنما خوبی بود هم هستند... چون هول زیاده دلیل نمیشه به همه آقایون سایت توهین بشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

کسی ک بخواد بدونه میتونه اینارو با خوندن کتاب بفهمه دلایلت برای اینجا بودن منطقی نبود پرنسسعلی

ضمنا باید ی پیش زمینه داشته باشه که تحقیق کنه

فراموش نکنید کاربری آقا مثل مهیار هم که نی نی یارا وقتی وقت برای توضیح به کاربران نداشتن ایشونو تگ ...

سارا بود نیازی به وجود اون نبود

همشون پرنسسن 

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

مخالفت ما ازونجایی شروع شد ک تو هر مسئله ای نظر میدن و چه متاهل باشی چ مجرد درخواست دوستی میدن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗