2777
2789
عنوان

معلما بیاین

70 بازدید | 8 پست

تو مدرسه خیلی مهمه که با همکاراتون دوست باشید؟ یا همینطور عادی هستید باهم؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

دوست نباشی بهتره 

صمیمت درحد همکاری بمونه خودت راحت تری

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمه که دوستی نکنی ولی دوستانه برخورد کنی و خوشرو باشی.دوست شدی عواقبش باخودته

چرا مگه چه عواقبی داره ؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
دوست نباشی بهتره صمیمت درحد همکاری بمونه خودت راحت تری

چرا ؟ 

در حد روابط محترمانه خوبه زنگ تفریح با هم دوستانه برخورد کنیم و خوش و بش کنیم ولی دیگه نه بیشتر

یعنی دوستانه برخورد کردن کافیه؟ یسریاشون خیلی باهم دوستن غبطه میخورم از دبیرستان دوست بودن 

یعنی دوستانه برخورد کردن کافیه؟ یسریاشون خیلی باهم دوستن غبطه میخورم از دبیرستان دوست بودن

خوب اونا از دبیرستان بودن ولی در کل یه رقابت ریز و پنهانی هست بعدا متوجه میشی خیلی تو محیط کار نباید صمیمی شد

حتی همون دوستا هم مطمئن باش با هم رقابت دارن