2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته چند هستی؟بی رنگه؟

اب کیسه اب ردی از خودش نمیذاره ببین روی انگشتت یا روی دستمال میمونه یا نه مثل ادراره غلظتش؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ینی چی؟

منظور اینه ممکنه بی رنگ بشه ترشحت ولی غلظت داره اگر مثل ادرار و اب باشه غلظتش اونموقع شاید مشکوک ب کیسه اب باشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
مثل من  انقد ناراحتم  چند هفته ای میشه اینطوریم تازه چند روزه شک کردم شاید آب کیسه آبم ب ...

من شورتم خیس میشه و بوی بد داره ترشح ابکی نمیدونم مایع امنیوتیکه یا ترشح

من شورتم خیس میشه و بوی بد داره ترشح ابکی نمیدونم مایع امنیوتیکه یا ترشح

از رو خیس شدن تنها ک نمیشه گفت چون منم گاهی اینجور برام پیش میاد ب خاطر ترشح زیاد ولی اینجور وقتا ببخشید ی مقدار از ترشح رو ممثلا روی انگشت جایی ک بتونم رنگ و غلظتش رو تشخیص بدم امتحان میکنم میبینم چیزی ک لباس زیزو خیس کرده اصلا مثل ادرار نیست و غلیظ تره