2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سوره ی یاسین هم میتونی چله بگیری هدیه به خانم فاطمه زهرا هم میتونی سوره ی یاسین رو بخونی به هر مبین که رسیدی یه بار یا مبین میگی و سوره ی حمدمیخونی و حاجتتو میخوای.....لطفا برای منم دعا کن که همسرم سرکارش بمونه و هر چه زودتر رسمی بشه

عزیزم سوره ی یاسین هم میتونی چله بگیری هدیه به خانم فاطمه زهرا هم میتونی سوره ی یاسین رو بخونی به هر ...

سلام عزیزم

راستش من نیتم قبولی دانشگاه هستش 

این موردی ک گفتید زیاد زمان میبره در روز.؟مثلا باید کلا بشینم بخونم تمومش کنم یا میتونم ایه هاشو هر و روز یه مقداری بخونم؟چون برا کنکورمیخونم میم زمان ندارم زیاد

و حتما برا همسرتون دعا میکنم ایشالا ک سال نو رو همون طور ک دلتون میخاد با یه شغل عالی و دل مطمعن اغاز کنید

...

سلام عزیزمراستش من نیتم قبولی دانشگاه هستش این موردی ک گفتید زیاد زمان میبره در روز.؟مثلا باید کلا ب ...

ممنونم ازت عزیزم انشالله.....اولی که چله بود یعنی چهل روز و روزی یکبار باید سوره ی یاسین رو بخونی نباید فاصله بیفته.هر روز هم حدودا یه ربع تا بیست دییقه شایدم کمتر وقتت رو بگیره....مورد دومی رو فقط کافیه یکبار بخونی اونم نیم ساعت بیشتر زمان نمیگیره ازت...انشالله همون چیزی که دوست داری و براش تلاش میکنی قبول بشی عزیزم