2777
2789
عنوان

همسایه سمی

170 بازدید | 10 پست

بیایین از همسایه سمی تون بگین👀

همسایه ما ماشین جلو در خونش باشه تو کوچه دادوبیداد راه میندازه وحشتناک درب کوچیک خونه در پارکینگ نه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه قبلیمون همسایه روبروییمون آشپزخونه داشتن 👀به بالایی ها وصل بود و یه خیریه داشت 

الانم همسایمون پیرزنه تو اپارتمان هر جمعه ۶۰۰تا از نوه و بچه هاشو دعوت میکنه دره خونه رو باز میزاره دیوونه میشیم از سرو صداهاشون

💕

خونه قبلیمون همسایه روبروییمون آشپزخونه داشتن 👀به بالایی ها وصل بود و یه خیریه داشت الانم همسایمون ...

وای همسایه بالایی ما هم هر هفته تولد دارن خونشون انگار خونشونو اگهی دیوار کردن آخه مگه میشه هر هفته تولد یکی باشه😂

همسایه ما وقتی خونه نیستیم می ره به نگهبانی‌می‌گه بچه شون سرو‌صدا می کنه بعد خودش صبح تا شب تنبک و د ...

دقیقا پشت سرما میره به یکی همسایه دیگمون میگه اینها خاک راه انداختن ماشینم کثیف کردن خداراشکر رفتن راحت شدم 

دقیقا پشت سرما میره به یکی همسایه دیگمون میگه اینها خاک راه انداختن ماشینم کثیف کردن خداراشکر رفتن ر ...

اینا قصد رفتن ندارن من گاهی دیگه کم میارم میگم ما بفروشیم بریم 

وای همسایه بالایی ما هم هر هفته تولد دارن خونشون انگار خونشونو اگهی دیوار کردن آخه مگه میشه هر هفته ...

😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
اینا قصد رفتن ندارن من گاهی دیگه کم میارم میگم ما بفروشیم بریم

همسایه ما خداروشکر ده روز دیگه میرنننن😍😍