شوهرم با یه زن که قبلاً نامزدش بوده بم خیانت کرده شوهر زنیکه سرطان داشت تو یکسالی که مریض بود شوهر هولم با زنه ریخته بود رو هم دوماه هست شوهرش فوت کرده بعد رفتن یواشکی صیغه کردن یعنی امان ندادن چهلم شوهر زنه رد بشه شوهرم موقعیت و شغل حساس داره به این خاطر خیلی محافظه کار و موذی هست ولی من از اون موذی تر هستم رابطه کثیفشو پی بردم بش چند بار با زنه درگیر شدم محل کارش گفت آبرومو نبر انکار کرد یه بارم بعداز مرگ شوهرش رفتم در خونش گریه کرد که پدر شوهرم بفهمه قیامت میکنه پسرم رو ازم میگیره پسرش ۴ سالش هست قبلاً دوبار ازدواج کرده از ازدواج قبلیش هم یه پسر دیگه داره سه بار عروسی کرده با شوهر من میشه ۴ خلاصه اینا انکار میکردن دیشب متوجه شدم بله چهل روز هست صیغه کردن رفتم از دفتر خونه رشوه دادم امارشو در آوردم یه کپی از صیغه نامه گرفتم تاریخش دو هفته بعد فوت شوهرش هست زنیکه کثیف خراب دیشب بردم درمسجد نشون پدر شوهرش دادم پیرمرد گریه کرد و گفت بچه رو میگیرم ازش ومیفرستمش بره لیاقت نداره تو خونه زندگی پسرم بمونه زنیکه امروز زنگ زده شوهرم چغلی اومده طلبکارانه با آبرو مردم بازی کردی منم صیغه نامه نشون شوهرآشغالم دادم گفتم زر اضافه بزنی میفرستم برا پیجای خبری که گذاشتنت زیر ذره بین
شوهرم از اون مردای پر ادعا هست دستش به کار خیره سرشناس هست همه روش حساب میکنن بفهمن صیغه کرده باید ب ...
خدایی خیلی حال کردمممم..
دمت خیلی گرمه واقعا
عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
این اتفاق بین دو نفر افتاده حالا اون خانم شوهرش مرده بود اما شوهر شما رسما خیانت کرده درسته که به عنوان همسر آدم خوبی نبوده اون خانم که بلافاصله بعد از فوت شوهرش یکی دیگه رو جایگزین کرده اما ممکنه مادر خوبی برای بچه هاش بوده باشه و همین طور بچه هاش بعد فوت پدر دوری از مادر یه ترومای بزرگی بهشون وارد کنه هر چند که به صورت قانونی حضانت با پدر و مادره و پدربزرگ حق ولایت داره نه حضانت ولی این وسط که شوهر شما خیانت کرده چیشده؟؟؟فقط زورت به یه زن رسید تهش هم یه عده بفهمن رفته یه زن دیگه رو صیغه کرده چه اتفاقی قراره برای یه مرد بیفته؟؟؟مگه مدرک اختلاس و رشوه قراره رو کنی
این اتفاق بین دو نفر افتاده حالا اون خانم شوهرش مرده بود اما شوهر شما رسما خیانت کرده درسته که به عن ...
الان داری میگی که زنی که مسلما وقتی شوهرش رو تخت بیمارستان بوده و حتی تو مراسمات شوهرشم پی بی بند و باری خودش بوده اونم با سابقه خرابببب چند ازدواج مادر خوبی میشه؟