2777
2789
عنوان

عاقبت زنی که شوهرم باش بم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5425 بازدید | 74 پست
شوهرم از اون مردای پر ادعا هست دستش به کار خیره سرشناس هست همه روش حساب میکنن بفهمن صیغه کرده باید ب ...

خدایی خیلی حال کردمممم..

دمت خیلی گرمه واقعا

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌خوام طلاق بگیرم خودم خونه و ماشین دارم شاغلم

خب طلاق نگیر ولی همه رو داشته باش اشکالش چیه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

این اتفاق بین دو نفر افتاده حالا اون خانم شوهرش مرده بود اما شوهر شما رسما خیانت کرده درسته که به عنوان همسر آدم خوبی نبوده اون خانم که بلافاصله بعد از فوت شوهرش یکی دیگه رو جایگزین کرده اما ممکنه مادر خوبی برای بچه هاش بوده باشه و همین طور بچه هاش بعد فوت پدر دوری از مادر یه ترومای بزرگی بهشون وارد کنه هر چند که به صورت قانونی حضانت با پدر و مادره و پدربزرگ حق ولایت داره نه حضانت ولی این وسط که شوهر شما خیانت کرده چیشده؟؟؟فقط زورت به یه زن رسید تهش هم یه عده بفهمن رفته یه زن دیگه رو صیغه کرده چه اتفاقی قراره برای یه مرد بیفته؟؟؟مگه مدرک اختلاس و رشوه قراره رو کنی

دو هفته بعد فوت شوهر صیغه باطله و حرام ابدی میشن ک.تو عده بوده.

باید چند جا بپرسم آخه محضر دار گفت نمی‌دونستم شوهر زنه دو هفته فوت کرده اگه اینطور باشه میتونم زنه رو بندازم زندان به جرم زنا؟

این اتفاق بین دو نفر افتاده حالا اون خانم شوهرش مرده بود اما شوهر شما رسما خیانت کرده درسته که به عن ...

شوهرم ازش یه آتو دارم که تا آخر عمر نمیتونه پاشو کج بزاره زیر ذره بین هست به خاطر موقعیتش

باید چند جا بپرسم آخه محضر دار گفت نمی‌دونستم شوهر زنه دو هفته فوت کرده اگه اینطور باشه میتونم زنه ر ...

تاریخ فوت شوهرش که گواهی فوت صادر شده رو اگه بدونی با تاریخ تنظیم صیغه نامه باید ببینی چه قدر گذشته.

آره زنا حساب میشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

این اتفاق بین دو نفر افتاده حالا اون خانم شوهرش مرده بود اما شوهر شما رسما خیانت کرده درسته که به عن ...

الان داری میگی که زنی که مسلما وقتی شوهرش رو تخت بیمارستان بوده و حتی تو مراسمات شوهرشم پی بی بند و باری خودش بوده اونم با سابقه خرابببب چند ازدواج مادر خوبی میشه؟

تصورتون از مادر خوب کمر شکنه