2777
2789
عنوان

عاقبت زنی که شوهرم باش بم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5425 بازدید | 74 پست
چند ازدواج؟؟اینکه قبل ازدواج با شوهرش با شوهر این خانم ازدواج کرده رو میگی با سابقه خراب چند بار ازد ...

هیچی خیانتو توجیه نمیکنه 

عمل انسانی نیست 

چه تو این کشور چه هر کشور دیگه ایی

این خانومم همسر بیمار داشته که فوت کرده نه همسر بی محبت و از کجا میدونید که خلاء داشته 

خلاء هامونو باید با زندگی یکی دیگه پر کنیم؟

بیایم خیانتو برای خودمون توجیه کنیم؟

چون نیاز به محبت داره بره و محبتو از زن و بچه یکی دیگه بدزده ؟

وقتی که این مرد باید برای پسر خودش میزاشته گذاشته شده برای بچه یکی دیگه 

وقتی مه باید برای همسرش میزاشته گذاشته برای شخص دیگه 

اهمسر این مرد محبت و تعهد نمیخواد ؟بچش چی؟

مردم میتونن هزار بار ازدواج کنن ولی درست با یکی که مثل خودشون مسئول زندگی یه ادم دیگه نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خیانتو توجیه نمیکنه عمل انسانی نیست چه تو این کشور چه هر کشور دیگه اییاین خانومم همسر بیمار داش ...

من گفتم که منظورم به این شخص نیست کلی دارم میگم در جواب اینکه زنی که خیانت میکنه میتونه مادر خوبی باشه گفتم به این قضیه این طوری نگاه کن که ممکنه یه زن از سمت شوهرش پر از خلاء های عاطفی باشه و اون رفتار شوهرش و کمبودهایی که داره اونو به اون سمت کشونده و بعد گفتم خیانت هیچ توجیهی نداره و اگر کسی یه آدمی رو نمیخواد میتونه جدا شه و بعد بره سراغ کس دیگه ای اما چون خیلی از زن ها حق طلاق ندارن محکومن تو اون ازدواج بمونن شما فکر کن یه مردی هیچ توجهی به زنش نداره و از خیلی چیزها منعش میکنه و تمام دلخوشی ها رو از اون زن میگیره و بعد میگه طلاقت هم نمیدم خب این آدم از نظر من اگر خیانت کنه قابل درکه چون قانون و شوهرش اینو تو این مسیر قرار دادن این آدم اگه همسر مناسبی داشت میتونست یه همسر خوب و وفادار باشه البته رابطه ای هم بینشون نیست که بخوایم بگیم خیانتی شده

هیچی خیانتو توجیه نمیکنه عمل انسانی نیست چه تو این کشور چه هر کشور دیگه اییاین خانومم همسر بیمار داش ...

کسی محبت رو از کس دیگه نمیدزده این رابطه خارج عرف از سمت دو نفر انجام شده شوهر اون خانم و خانم متوفی.

همسر اون خانم هم که بهش خیانت کرده به اندازه اون خانم مقصره پس حق اونم اینکه تقاص پس بده اگر اون زن هم مادر خوبی نباشه میگه خب به درک بزار پدرشوهرم بیاد بچه ها رو بگیره منم راحت تر میتونم برم پی عشق و حالم اما میدونی تو اکثر این جریان ها چه اتفاقی میفته؟؟

یه زن صرفا زورش به یه زن دیگه میرسه میره آبروی اون زن رو میبره شوهر خودشون میشه قربانی و گول خورده و چون باز پای آبروی خودشون هم درمیونه حرفی از شاهکار شوهرشون نمیزنن خیلی وقت ها میبخشن و میشینن سر زندگیشون(باز هم میگم منظورم کلیه نه شخص استارتر)

چند ازدواج؟؟اینکه قبل ازدواج با شوهرش با شوهر این خانم ازدواج کرده رو میگی با سابقه خراب چند بار ازد ...

داری کار زن خیانتکار رو توجیح میکنی هر زنی شوهرش بش محبت نکردباید بره سمت شوهر مردم الان شوهرم به من محبت نداره پس منم باید برم یه زن دیگه رو بدبخت کنم ؟

الهی به حق ۵تن هم جنازه شوهر تو بیاد هم اون زنه آشغالای کثیف که باعث شدن نه حرمتی بمونه نه شعور دارن ...

وا به شوهرم چکار داری بابای بچمه؟ درسته خطا کار هست ولی نه دیگه بمیره

داری کار زن خیانتکار رو توجیح میکنی هر زنی شوهرش بش محبت نکردباید بره سمت شوهر مردم الان شوهرم به من ...

نه توجیه نیست دارم میگم زنی که سال ها احساساتش رو سرکوب کرده ممکنه اون خلاءهای عاطفی که داره باعث بروز خیانت بشه میگم زن به خاطر اینکه در هر صورت مرد حق طلاق داره و میتونه جدا شه و بره با هر کسی بعد مثال مردی رو زدم که نه به زنش توجه میکنه نه محبتی داره بلکه زجرش هم میده و اون زن رو طلاق هم نمیده و اون آدم چون حق طلاق نداره شوهرش بستر خیانت رو براش فراهم کرده چون اون آدم هم یه سری نیازها داره که به خاطر سرکوب چندین سالش فوران میکنه گفتم من اگه چنین زنی تو چنین شرایطی خیانت کنه من درکش میکنم 

وا به شوهرم چکار داری بابای بچمه؟ درسته خطا کار هست ولی نه دیگه بمیره

بابا تو دیگه کی هستی؟ الان هرکی دیگه جات بود شوهره را خاک کرده بود بسکه نفرینش کرده بود ولی جدای از شرایط شوهرت مشخصه که دوسش داری. امیدوارم بابای بچت آدم بشه

پررو اول میگه با آبرو بقیه بازی نکن خدا قهرش میگیره صیغه نامه رو که دید تهدیدش کردم بم گفت شیطانی و ...

باریکلا بهت واقعا خب با این شرایط که تاپیک جدید گفتی زودتر از موعد  عقد کردن شوهرت تصمیم داره صیغه نامه باطل کنه یا نه ؟؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜