2777
2789
عنوان

بنظرتون چی جوابشو بدم

62 بازدید | 8 پست

خانما میگم من یه ماه پیش. پیش دختر دایم ژل لب بوتاکس ژل زدم به چانه ام، اما هیچ تغیری نکردم تازه لبام همه تب خال شد دارو هم خورده بودم صورتم همه گلوله گلوله شد شوهرمم شاکی شد از دستم. نصف پول همون اول دادم حالا دختر دایم بقیه پول شو میخواد بنظرتون چی جوابش بدم

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بده برهولی اگه از کارش راضی نیستی دیگه نرو پیشش

احساس میکنم اگه بدم بعد خودخوری میکنم ک بلد نیستم از حقم دفاع کنم

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بگو‌ دوباره بزن پولتو بدم وقتی تغییری نکردم

ببخشید این حرفو میزنم اون روز یکی از مشتری هاش همین حرف زد اونم گفت مگه من میرم میدم ک ژل میگیرم منم پول میدم 

میشه یه جواب قانع کننده بگین بهش بگم ک نتونه زبون درازی کنه

احساس میکنم اگه بدم بعد خودخوری میکنم ک بلد نیستم از حقم دفاع کنم

نه عزیزم باید بدی ما پیش دکتر هم میریم تزریق میکنیم اول پول رو ویدیو دیگه خوب بشه یا بد پای خودمونه

شیعه علی بودن هم پزه هم سبک زندگیمه🌹🌹غدیری ام❤️