2777
2789
عنوان

دردو دل بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 119 پست

سلام. منم یه مامان خسته م 

پسرم 2.5 سالشه. خیلی شیطونه. امشب سر پسرم با شوهرم دعوا سختی داشتم. 

میخواستم برای پسرم شام بیارم لج کرده بود که خودم میخوام ظرف و از آشپزخونه بیارم داخل هال. بشقاب هم چینی بود ترسیدم بندازه بشکنه. آخه آشپزخونه مون به داخل هال یه پله داره. منم ندادم. پسرم شروع کرد به گریه کردن و جیغ کشیدن. شوهرم هم گفت مقصر تویی. من خسته میام خونه توی خونه بیشتر اذیت میشم. همون بیرون باشم بهتره. باور کن منم خیلی خسته م 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم

مادری واقعا سخته

پریشب پسرکوچیکم غلت خوردباصورت افتاد منم ترسیدم جیغ زدم شوهرم پریدوکلی دادوبیداد سر من

کل مادری وسختیهامو انگار توی یک ااتفاق ازیادمیبره

پسربزرگمم نوجوون داره میشه وهی بایدمراعاتش کنم وباهاش کل کل نکنم سرهیچ چیز

اونیکی هم ازتکالیفش وشیطونیاش کلافه ام

کم میارم گاهی...

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
ول کن بابا از حالا خودتو پیر نکن کووو انقد وقت هس واسه حرص خوردن از لحظاتت کنار بچت و همسرت لذت ببر

واقعا پیر شدم بخدا . تموم زندگیمو وقفش کردم .. کاش اینقد حساس نبودم . مث باباش بی خیال بودم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

پسر فسقلی من دل درد داره خیلی نق میزنه کلی قطره مطره گرفتم روش امتحان کردم تا خوب شه ولی فایده ای ندارن پوشکش میکنم انواع پمادها رو میزنم بازم قرمز میشه پشتش، دهنش برفک زده خوب نمیشه دکتر میگه عیبی نداره بالاخره خوب میشه ولی نزدیک سه هفته س مونده بابت درداش ناراحتم وگرنه کم خابی و خستگی من به درک فقط بچم راحت باشه و درد نکشه من راضی ام😞

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
میفهمم مادری واقعا سخته پریشب پسرکوچیکم غلت خوردباصورت افتاد منم ترسیدم جیغ زدم شوهرم پریدوکلی داد ...

مهشید جون میشه دوستیم رو قبول کنید

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

دختر منم ده ماهشه شب تا صبح هر نیم ساعت یا یهساعت بیدار می‌شه بعضی موقعها باید بغلش کنم راه ببرم تا دوباره بخوابه مچ نمونده برام خواب ندارم غذا هم که از شش ماهگي نمیخوره

سلام. منم یه مامان خسته م  پسرم 2.5 سالشه. خیلی شیطونه. امشب سر پسرم با شوهرم دعوا سختی داشتم. ...

منم اتفاقا سر پسرم با شوهرم زیاد بحث میکنیم . شوهرمم همیشه میگه مقصر تویی . اون بچس . تو باید کنار بیای باش .. پسرمم همش میبینه باباش پشتشه خودشو لوس میکنه . وگرنه وقتی باباش خونه نیس به حرفام گوش میده 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مهشید جون میشه دوستیم رو قبول کنید

حتماعزیزم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

از غذا خوردن و لجبازی که چیزی نگم بهتره... باید کلی دنبال سرش راه برم تا یه کم غذا بخوره. نقطه ضعف هام را خوب بلده کارایی که میدونه بده عمدا جلو من انجام میده که لج منو در بیاره

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
حتماعزیزم

مرسی عزیزم😇😘😘

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
میفهمم مادری واقعا سخته پریشب پسرکوچیکم غلت خوردباصورت افتاد منم ترسیدم جیغ زدم شوهرم پریدوکلی داد ...

پسرتون که داره نوجون میشه چند سالشه چون پسر من۱۲ سالشه خیلی لجباز شده خیلی اذیت میکنه می خواستم بدونم بخاطر سنشه یعنی داره به بلوغ میرسه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
استارتر عزیز حرص نخور ولش کن یکم خودتو پیر میکنی شوهرت جوون میمونه ها 😁

آره واقعا .. همینم میشه 😑😑

پسرتون که داره نوجون میشه چند سالشه چون پسر من۱۲ سالشه خیلی لجباز شده خیلی اذیت میکنه می خواستم بدون ...

۱۴ عزیزم 

آره کم کم از۱۲ سالگی به بعدعلائم نشون میدن

روانشناس مدرسه گفت تا۱۸ مراعات کنین😑