2777
2789
عنوان

دخترم خیلی برمیگرده بهم

358 بازدید | 21 پست

کلا حوصله نداره موهاشوکه اصلا شونه نمیکنه سوم دبستانه

الان قرار بود مهمون بیاد گفتم برو شونه بیار ببافم بالحن بد گفت نمیخوام بلافی گفتم خب شونه کنم گفت نمیخواد لازم نکرده 

گفتم چرا گفت بخودم مربوطه منم قهر کردم گفتم دیگه حرف نمیزنم باهات هزار بار گفته ببخشین باز یساعت بعد برمیگرده بهم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وقتی شونه میکنی دردش میگیره

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

من هم کلاس دوازدهمم اصلا تنها چیزی که حوصلم نمیکشه همین مو شونه کردنه کوتاه کردم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

دختر من همینه.کلاس سومه😔

واقعا چرا اینجورن میگم خب شاید ایراد از کنه هی قربون صدقه میرم نازش میکشم واااای اونموقع که بدتر میشه 

ما نوجوان می‌شدیم اینطوری میشدیم زود شروع کرده

موقع بلوغ فک کنم منو بزنه دیشب سرم جیغ کشید صداش زدم با جیغ گفت هان باباش یکی زدش گفت چرا اینجوری حرف میزنی

من هم کلاس دوازدهمم اصلا تنها چیزی که حوصلم نمیکشه همین مو شونه کردنه کوتاه کردم

این فقط یه موردشه میگم بیا کمک سفره بندازیم غر میگم وسیله هاتو جمع کن غر 

اذیتش نکن ولی نزار انقدر پرو شه

اوایل میزدم الان دیگه نمیزنم فقط قهر میکنم 

بعد اولا خیلی مهم بود قهرم براش الان چند بار میگه ببخشین بعد میگه خب قهر کن