2777
2789
عنوان

دخترم خیلی برمیگرده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط یه موردشه میگم بیا کمک سفره بندازیم غر میگم وسیله هاتو جمع کن غر

نسبت به زدن باباش و حرفاتون به نظرم تقصیر خودش نیست

بهتر نیس باهاش حرف بزنید برای کارها جایزه بگیرید تا تشویق شه

سه تا راه هس

تنبیهی

تشویقی

اقناعی

دو تا گزینه اخر بیشتر جوابه برای اقناع هم تو خونه از اخلاق خوب و پاداش و.... مونده به خودش و اعتقادش 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خب نباید کتک میزدی شوهرتم که دیشب کتکش زدقهر هم زیادی بشه اثرش میره

من خیلی وقته دیگه نمیزنم قبلا ناراحت میشدم میزدم 

باباشم همیشه لوسش میکنه یا اعتراض میکردم پشتم نبود میدونی منو دخترمو باهم میگف دوباره مث سگو گربه افتادین بهم بنظرم اون باعثشه دیشب نمیدونم چیشد که زدش باز خداکنه یکم حساب ببره

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
نسبت به زدن باباش و حرفاتون به نظرم تقصیر خودش نیستبهتر نیس باهاش حرف بزنید برای کارها جایزه بگیرید ...

اقناعی چیه 

اون دوتا هست محرومش میکنمواز چیزی جایزه میدم میدونی مارو برای احتیاجش میخواد تا رفعه میشه تمام

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
اقناعی چیه اون دوتا هست محرومش میکنمواز چیزی جایزه میدم میدونی مارو برای احتیاجش میخواد تا رفعه میشه ...

اقناعی یعنی با تغیر دادن باور هاش قانعش کنی زمان بر هس

در کل مشکل چیه حوصله نداره بد اخلاقه یا فکر میکنه ازش سو استفاده می کنید یا بلوغ زود رس روانشناس نیستم چرا پیش یه روانشناس نمیرید

چقدر بهتون اعتماد داره

تازه یه سنی بچه ها اینجور میشن خیلی بی ادب ولی درکل بچه ها معصومن اگه باهاش دوس بشی به نظرم بهتر میشه🙏💙

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من خیلی وقته دیگه نمیزنم قبلا ناراحت میشدم میزدم باباشم همیشه لوسش میکنه یا اعتراض میکردم پشتم نبود ...

خب اون کتک های قبلا کار خراب کرده دخترت دچار استرس و اضطراب شده 

قرار نیست هر رفتاری واکنش نشون بدی اینجوری رابطتتون خراب میشه هر وقت اعصاب نداره کاری بهش نداشته باش

خب بچس توهم توقعت زیاده اسی به بچه کلاس سوم میگی بیا سفره بنداز بزار بچگیشو بکنه اینا بخاطر موقعیت سنیشه عزیزم

من خواهرزاده ام ۱۷سالشه اتاقشو مرتب نمیکنه تاره وقتی خواهرم تمیز میکنه بهش میگه چرا اینکار بیخود رو میکنی😐😅

افغان هستم🇦🇫مامان دوتا بچه👨‍👩‍👧‍👦🩷🩵