2777
2789
عنوان

بدویید بیاید یه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 43 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1576761/باحالترین-شوخی-ازجانب-شوهر

وایییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باحابود

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
تاپیکت کو؟

پوکید رفت هوا

تذکرها امتیاز منفی داره ایاااااااا?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستم مهشید گلی😂😂😂

مهدیس مهربان زحمتشوکشیدعزیزم😊

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1576761/باحالترین-شوخی-ازجانب-شوهر

جالب وخنده داربود 😁😁

حالادرچه وضعی دختریاپسر گلشی؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
جالب وخنده داربود 😁😁 حالادرچه وضعی دختریاپسر گلشی؟

الان خیلی خوشگلم بخدا 😁😁😁ماست بندنمیگه ماستم ترشه🤣🤣🤣

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
وای مرسی عشقم خداویرانگراتوحفظ کنه به منم یادبده پلیز😂😂😂

اول برو بزن نی نی سایت من بعد سمت چپ سه تا خط هست بزن روش بعد تبادل نظر بعد تاپیک هایی که من ایجاد کردم صفحه ی مورد نظر رو باز میکنی لینک رو کپی میکنی اینجا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الان خیلی خوشگلم بخدا 😁😁😁ماست بندنمیگه ماستم ترشه🤣🤣🤣

عزیزم😁😆

خوش باشین همیشه درکنارهم😗😗