2777
2789
عنوان

بعضيا خيلي بهشون ظلم شدہ

137 بازدید | 12 پست

یہ دختر تو فامیلمون هست 30  و خوردہ ای سالشه الان و خيلي سختي کشیدہ مثلن باباش هيچ پولی خرجش نمیکنہ و سر کار هم نمیزارن بره با اینکہ فوق لیسانس دارہ خونوادش هم خیلی خیلی بهش سخت گیری میکنن و ميشه گفت افتاب مهتاب ندیدس 

بنظرتون  چه کمکی بیش میتونم بکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال ازدواج تو ايتا هست معتبره شبکه دو هم اومد خانومه  توضیحات داد خواستی آی دی ادمین رو بدم فرم پر کنه ازدواج کنه با مورد مناسب

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میتونی بدون اینکه روحش خبر داشته باشه براش نذر کنی دعا کنی صلوات بفرستی حتما خدا صدای تورو میشنوه 

ولی بشرط اینکه اون خبر نداشته باشه یعنی هیچکس خبر نداشته باشه فقط خودت بدونی و خدات 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم تو همین شرایطم ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

حالا ی جایی قبول شدم و مصاحبه هم رفتم ولی نمیدونم چرا خبری ازشون نشده مادرم بجای دعا کردن واسم هی بیشتر تو دلمو خالی میکنه ک ن خوششون نیومد ازت و از این حرفا 

ای کاش منم یکی داشتم لااقل ب فکرم بود خودم ک هر چ ختم بلد بودم انجام دادم ولی قربون کریمی خدا 😔 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره بنظر منم ازدوا ج میتوته گزینہ خوبی باشه

@Adminenane

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میتونی بدون اینکه روحش خبر داشته باشه براش نذر کنی دعا کنی صلوات بفرستی حتما خدا صدای تورو میشنوه ول ...

من ی بار تو سفره ام البنین واسه دوتا دوستام ک زمان دانشگاه دوست بودیم و یکیشون لرستانی بود و یکیشون عرب خوزستانی شمع روشن کردم بوون اینکه بهشون بگم تاالان هم خبر ندارن ماشاالله لرستانی تا دکترا ادامه داد و ازدواج کرده و الان بچه داره و اون دوستم ک عربه(فخریه) ارشد با استادش ازدواج کرده و الان بارداره خداروشکر 

منظورم اینه ک شما اگه براش دعا کنی حتما کارسازه