فک کنم هفت ماهگیه، اگه خانواده شوهرت لارجن و کادو خوب میارن بگیر عزیزم 😆😆
اما اگه ازون باید ببخشی گداهان نگیری بهتره، اتاق بچه تو میچینی مهمون دعوت میکنی و عصرونه ای چیزی میدی، کادو جمع میکنی، رقص و اناروهم داشتی میتونی داشته باشین😊😊😊
دوست داری بگیر الان برا همه چی جشن میگیرن من جشن سوپرایز برا جنسیت نی نی ام رو روز چله خونه مادرشوهرم گرفتم یه کیک گرفتیم و وسایل پذیرایی هم بود خوش گذشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
يه جشن مسخره است كه از دوران باستان مونده يه عده رو دعوت ميكني به صرف خوراكي هاي جذاب بعد ميزنيد ميرقصيد اگه اهل حال باشيد بعدش سيموني رو به نمايش ميذاريد بعدش ملت كادو هاشون رو تقديم ميكنن و بعدش اسفند دود ميكنيد و خداحافظي
معمولآ ماه7به بعد میگیرن.کیک و میوه و شیرینی و عصرانه میدن.یه تعدادی از خانومای خانواده ی خودشون و همسر رو دعوت میکنن که بیان وسایل نی نی رو ببینن.منم ایشالا میخوام بگیرم
اگه اطرافیانت مثله اطرافیان من چشماتو در میارن اگه نگیری خب مجبوری بگیری من حدودا سه هفته پیش گرفتم پذیرایی هم یه جور میوه بود با شیرینی و چای خاله عمه زنعمو زندایی مادر بزرگ دختر خاله از فامیلای خودم بودن و مادر شوهر جاری خواهر شوهر و خاله شوهر از فامیلای همسر
❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️ 💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
من دوتا مهمونی گرفتم یبار فامیلای شوهرم یبارم خونواده خودم و فک و فامیلا.هم بچمو دیدن هم سیسمونیمو دیدن کلیم پول و هدیه جمع شد😆 خیلیم به به و چه چه کردن خونواده شوهر ک خوشمان آمد😊😆
من نگرفتم اعتقادی نداشتم همه گفتن گرفتی مارودعوت نکردی پس کی دعوت بوده خدا داند که رفته به همه گفته پسرم نزدیک پانزده ماهش هست هنوز دارن از جشن نداشته حرف میزنن
هرکاری که دل خودت دوست داره انجام بده
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️