2777
2789
عنوان

کیا جشن سیسمونی گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 57 پست

فک کنم هفت ماهگیه، اگه خانواده شوهرت لارجن و کادو خوب میارن بگیر عزیزم 😆😆

اما اگه ازون باید ببخشی گداهان نگیری بهتره، اتاق بچه تو میچینی مهمون دعوت میکنی و عصرونه ای چیزی میدی، کادو جمع میکنی، رقص و اناروهم داشتی میتونی داشته باشین😊😊😊

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه جشن مسخره است كه از دوران باستان مونده يه عده رو دعوت ميكني به صرف خوراكي هاي جذاب بعد ميزنيد ميرقصيد اگه اهل حال باشيد بعدش سيموني رو به نمايش ميذاريد بعدش ملت كادو هاشون رو  تقديم ميكنن و بعدش اسفند دود ميكنيد و خداحافظي 

بريده باد رسم و رسومات بي منطق 

معمولآ ماه7به بعد میگیرن.کیک و میوه و شیرینی و عصرانه میدن.یه تعدادی از خانومای خانواده ی خودشون و همسر رو دعوت میکنن که بیان وسایل نی نی رو ببینن.منم ایشالا میخوام بگیرم

چه چیزای عجیبی من دارم یاد میگیرم تو نی‌نی‌سایت جشن دندون درآوردن نی نی جشن سیسمونی آش پختن واسه ...

آش دندونی که رسمه

قدیما میرفتن در خونه همسایه ها نخود لوبیا میگرفتن آش درس میکردن

الان خودشون میخرن دیگه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
چه چیزای عجیبی من دارم یاد میگیرم تو نی‌نی‌سایت جشن دندون درآوردن نی نی جشن سیسمونی آش پختن واسه ...

جشن گرفتن و شاد بودن بد نیست

اتفاقا خوبه آدم به هر بهونه ای صله رحم به جا بیاره و شاد باشه

چیزی که بده اسراف و فخرفروشی و چشم و هم چشمیه. اگر اینا نباشه خیلی هم خوبه

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

اگه اطرافیانت مثله اطرافیان من چشماتو در میارن اگه نگیری خب مجبوری بگیری من حدودا سه هفته پیش گرفتم پذیرایی هم یه جور میوه بود با شیرینی و چای  خاله عمه زنعمو زندایی مادر بزرگ  دختر خاله از فامیلای خودم بودن و مادر شوهر جاری خواهر شوهر و خاله شوهر از فامیلای همسر 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

من دوتا مهمونی گرفتم یبار فامیلای شوهرم یبارم خونواده خودم و فک و فامیلا.هم بچمو دیدن هم سیسمونیمو دیدن کلیم پول و هدیه جمع شد😆 خیلیم به به و چه چه کردن خونواده شوهر ک خوشمان آمد😊😆

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
فک کنم هفت ماهگیه، اگه خانواده شوهرت لارجن و کادو خوب میارن بگیر عزیزم 😆😆 اما اگه ازون باید ببخشی ...

نه بابا لارج کجا بود همه خسیسن هم خانواده شوهرم هم فکوفامیل خودم😅

نخندی بهما😁😁😁😁 ولی بخدا نشنیده بودم

از مامانت بپرس بهت میگه🤣

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

من نگرفتم اعتقادی نداشتم همه گفتن گرفتی مارودعوت نکردی پس کی دعوت بوده خدا داند که رفته به همه گفته پسرم نزدیک پانزده ماهش هست هنوز دارن از جشن نداشته حرف میزنن 

هرکاری که دل خودت دوست داره انجام بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️