tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1227 عنوان کاشت ناخن 75 بازدید | 7 پست سلام خانوما💞💞یه سوال برام پیش اومدهروی کاشت ناخن ، از لاک ژل استفاده میکنن؟؟استفاده ازش روی کاشت پودر یا ژل فرق داره؟؟آخه من میخواستم پلی ژل بزنم بعد برام سوال شد که باید هزینه لاک ژل رو هم بدم یا کلا استفاده نمیکنن ازش 1403/12/23 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14441 لاک ژل ک میزنن ولی هزینش جدا نیست مگر اینکه لاک ژل خاصی باشه مثل کریستالیا تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1227 لاک ژل ک میزنن ولی هزینش جدا نیست مگر اینکه لاک ژل خاصی باشه مثل کریستالیا روی کاشت با ژل (پلی ژل) هم لاک ژل میزنن؟؟من ممکنه بخوام حالت مگنتی بزنم با آیس ژل
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14441 روی کاشت با ژل (پلی ژل) هم لاک ژل میزنن؟؟من ممکنه بخوام حالت مگنتی بزنم با آیس ژل آره کاشت پودر و ژل تو ظاهر فرق ندارهکلا روش لاک ژل میاداون مگنتی هارو ناخنکار من اضافه تر پول میگیرهولی لاک ژل معمولی رو پول اضافه نمیگیرن تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1227 آره کاشت پودر و ژل تو ظاهر فرق ندارهکلا روش لاک ژل میاداون مگنتی هارو ناخنکار من اضافه تر پول میگیره ... آها ممنونم عزیزدلمیعنی مثلا لاک ژل ۱۰۰ هزار تومنه ، همون ۱۰۰ هزار تومن میاد روی قیمت کاشت؟؟
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14441 آها ممنونم عزیزدلمیعنی مثلا لاک ژل ۱۰۰ هزار تومنه ، همون ۱۰۰ هزار تومن میاد روی قیمت کاشت؟؟ از خودش بپرس چون متفاوت قیمت میدنمثلا لاک ژلای آیس یا کروم یا دیسکو یا طرح هایی مثل فرنچ یه پولی به قیمت کاشت اضافه میکنه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1227 از خودش بپرس چون متفاوت قیمت میدنمثلا لاک ژلای آیس یا کروم یا دیسکو یا طرح هایی مثل فرنچ یه پولی به ... خیلی ممنونم ازت عزیزدلم💞💞
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14441 خیلی ممنونم ازت عزیزدلم💞💞 😘😘 تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !