2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

75 بازدید | 7 پست

سلام خانوما💞💞

یه سوال برام پیش اومده

روی کاشت ناخن ، از لاک ژل استفاده میکنن؟؟

استفاده ازش روی کاشت پودر یا ژل فرق داره؟؟

آخه من میخواستم پلی ژل بزنم بعد برام سوال شد که باید هزینه لاک ژل رو هم بدم یا کلا استفاده نمیکنن ازش

لاک ژل ک میزنن ولی هزینش جدا نیست مگر اینکه لاک ژل خاصی باشه مثل کریستالیا 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
لاک ژل ک میزنن ولی هزینش جدا نیست مگر اینکه لاک ژل خاصی باشه مثل کریستالیا

روی کاشت با ژل (پلی ژل) هم لاک ژل میزنن؟؟

من ممکنه بخوام حالت مگنتی بزنم با آیس ژل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی کاشت با ژل (پلی ژل) هم لاک ژل میزنن؟؟من ممکنه بخوام حالت مگنتی بزنم با آیس ژل

آره کاشت پودر و ژل تو ظاهر فرق نداره

کلا روش لاک ژل میاد

اون مگنتی هارو ناخنکار من اضافه تر پول میگیره

ولی لاک ژل معمولی رو پول اضافه نمیگیرن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
آره کاشت پودر و ژل تو ظاهر فرق ندارهکلا روش لاک ژل میاداون مگنتی هارو ناخنکار من اضافه تر پول میگیره ...

آها ممنونم عزیزدلم

یعنی مثلا لاک ژل ۱۰۰ هزار تومنه ، همون ۱۰۰ هزار تومن میاد روی قیمت کاشت؟؟

آها ممنونم عزیزدلمیعنی مثلا لاک ژل ۱۰۰ هزار تومنه ، همون ۱۰۰ هزار تومن میاد روی قیمت کاشت؟؟

از خودش بپرس چون متفاوت قیمت میدن

مثلا لاک ژلای آیس یا کروم یا دیسکو یا طرح هایی مثل فرنچ یه پولی به قیمت کاشت اضافه میکنه

خیلی ممنونم ازت عزیزدلم💞💞

😘😘