2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بلدن فقط مسخره کنن😐❓️

103 بازدید | 6 پست

ما کلا توی خانواده مادری اینکه دست میدیم بهم و روبوسی میکنیم عادیه و اصلا منظور بدی نداره ولی پدری خیلی بده پیششون این حرکت 

امروز فامیلای مامانم یه مراسمی داشتیم اومده بودن همه منو بعد از ۱ سال دیدن دست دادیم بهم روبوسی کردیم....

هر خانواده ای فرهنگ خودشو داره واقعا دلیلی برای مسخره کردن وجود نداره‌.....

منم یه بیماری داشتم رفع شد همه نگران بودن و حالمو میپرسیدن یهو پسر دایی مامانم اومد حالمو پرسید من نمیخواستم دست بدم چون دختر عمم و یکی دو تا از دخترای فامیل پدری اونجا بودن ولی چون دستشو آورد جلو مجبور شدم دست بدم و به نشونه روبوسی صورتشو آورد جلو🤷🏻‍♀️

منم چون عادیه توی خانواده مادری بد ندونستم و اصلا هم به منظوری بدی ندیدم روبوسی کردم 

دختر عمم وقتی نشستم گفت خوب کرمای خودتو ریختی الان دیگه راحتی؟؟ و هر هر میخندیدن😐

خواهشا اگر فرهنگتون با فرهنگ یکی دیگه فرق داره انقدر مسخره نکنید تیکه نندازید😑

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا.اینکه واقعا مسخره کردنه،خب خندت گرفت نشستی توو خونت بخند،چه لزومی داره بنویسی که خندت گرفته!

اره ولا

مثل انگاری تو الان خندیدی من تیتاب بدم بهت

طرف تو شرایط بدیه میان میگن خندم گرف:/

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀