2777
2789
عزیزم با بستگی به تمام اینا یا بدون اینا چقدر میشه؟

بدون یقه برگرد و جیب و با آستین ساده ۴۵۰ تا ۵۰۰ ، با یقه برگرد و جیب فیلتاب و آستین کتی ۸۰۰ . آستر و لایی هن هر کدوم ۱۰۰ تا ۱۵۰ میاد رو قیمت 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ میگن، قرقره میگن چرخه هم میگن هر سه تا یه معنی را میرسونه

چرخه رو فارسا نمیگن ، ما تالشا میگیم 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
نمیدونم کلا کارآماده رو ترجیح میدم به اینکه بدم دوخته شه زحمت پرو وبرو بیا وتازه اونیم نشه که میخوای ...

هرکسی یه سلیقه ای داره 

از اون طرف هم پارچه که خود آدم میگیره جنسش ده برابر بهتر مانتو آماده های بیرونه

والا من لباسهای خودم بچهام خودم دوخت میکنم هر کی میبینه میگ آماده گرفتی

حتما شما خیاط ماهری هستی گلم.من هر وقت خیاطی لباسی دادم راضی نبودم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

جایی ببر ک با الگو باشه الگو ک باشه تمیز در میاد من خودم هم الگو هم بدون الگو هستم اما الگو تمیز بدو ...

چند باری خیاط عوض کردم.یکیشون که طراحم بود دیگه بی خیال شدم.ارزش نداشت.آماده میگیرم راحت و بی دردسر

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...