2777
2789

لوپوس یه بیماری خودایمنی هست که تو بارداری منجر به سقط میشه برای جلوگیری از سقط قرص پردنیزولان و بستگی به جواب آزمایش سرم آی وی آی جی تجویز میشه استفاده میکنی و صد درصد جوابگو هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
لوپوس یه بیماری خودایمنی هست که تو بارداری منجر به سقط میشه برای جلوگیری از سقط قرص پردنیزولان و بست ...

ولی من دکتررفتم ودکترم بهم داروبرای قبل بارداری نداده وگفته وقتی باردارشدی بیاتابهت سوزن هپارین واسپرین بدمت بنظرتون این دوتادارومشکلموحل میکنن خیلی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من دکتررفتم ودکترم بهم داروبرای قبل بارداری نداده وگفته وقتی باردارشدی بیاتابهت سوزن هپارین واسپ ...

سلام نه اگه لوپوس تایید شده باشه و شدید باشه اصلا به هپارین و اسپرین ربطی نداره. اونا داروی انعقادی هستن برای جلوگیری از لخته شدن. فقط میزان خیلی خیلی کمی کورتون دارن 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام نه اگه لوپوس تایید شده باشه و شدید باشه اصلا به هپارین و اسپرین ربطی نداره. اونا داروی انعقادی ...

مانترا به من یه دکتر گفته سندرم انتی فسفولیپید داری یه دکتر گفته لوپوس ازمایشامم بعضی جاها مثبت بعضی ازمایشگاه ها منفی حالا به من ایپرین و هیدروکسی و پردنیزولون دادن یکی گفته نخور هروقت باردار شدی بخور یکی گفته از حالا قبل بارداری بخور دارم دیوونه میشم چیکار کنم

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
سلام شمابچه داریدیانه

نه یه سقط داشتم هفت ماهگی کلیه جنین از بین رفت و ریش گفتن سقط کن سزارین شدم😢بعد اون از ترسم اقدام نکردم اونقد ازمایش دادم تا بالاخره یه کوفتی از توش دراوردم

منم دقیقابعضی ازمایشام مثبت میشدبعضیامنفی تویکماهم ازمایشارودادم ولی تغییرمیکردن

اگه تونستی از ازمایشات عکس بگیری بزاری