2777
2789

حقیقتش قبلا گفتم درخواست طلاق توافقی کردیم بعد مدتها که اختلاف داشتیم ولی قراربود باهم کنار بیایم یه دفعه شوهرم بی دلیل اومد و اصرار به طلاق داشت و مجبور شدم قبول کنم هنوز چیزی نگذشته بود که متوجه خیانت‌های زیاد با زنهای ..‌ شدم 

جالبه که اینجا گفتند خیانت ولی باورم نمیشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم آن شا الله خدا به دلت آرامش بده با وجود اینکه نمی شناسمت خیلی برات ناراحت شدم 🫂🫂🫂

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
مرسی عزیزم برام دعا کنید🥰

چشم عزیزم اگر قابل باشم ان شا الله خدا خودش کمکت کنه تا هر جور که به صلاح  و خیر و مصلحته تموم بشه 🫂🌹🌹🌹🌹

تو هو میشه برای من روسیاه دعاکنی 🥺💖💖 

من در جریان زندگیت نیستم اگر دوست داری اینجا بگو تا بچه های دیگه هم بیان

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
چشم عزیزم اگر قابل باشم ان شا الله خدا خودش کمکت کنه تا هر جور که به صلاح و خیر و مصلحته تموم بشه � ...

عزیزم تو پستهام گفتم شوهرم سالهاس کارشه خیانت اونم با همه جور آدم ... اینجا بهم گفتند ولی باورم نمیشد گفتم اهل این حرفا نیست یه ماهه فهمیدم که کار سالهاشه وقتی به خواهرش گفتم ازش حمایتم کرد خواهر دیگه ش اومد بهم فحشم داد بی دلیل بدون اینکه باهاش حرفی زده باشم خیلی خونواده پستی بودند الانم تو مراحل طلاقم نمیدونم چیزایی که توافق کرده رو میده بهم یا نه شایدم با وکیل هماهنگ کرده باشه خیلی روزای بدی و گذروندم با بچه هام خودشم همش با زنهای مختلف تو سفر ...

عزیزم تو پستهام گفتم شوهرم سالهاس کارشه خیانت اونم با همه جور آدم ... اینجا بهم گفتند ولی باورم نمیش ...

عزیزم 🥺 داشتم تاپیک هات رو می‌خوندم یک جا گفتی افسردگی داشته ، شاید رفتارهایش بخاطر افسردگیشه؟ از کجا متوجه شدی خیانت میکنه؟

عزیزم 🥺 داشتم تاپیک هات رو می‌خوندم یک جا گفتی افسردگی داشته ، شاید رفتارهایش بخاطر افسردگیشه؟ از ک ...

من فکر میکردم نه عزیزم ادای الکی درمی‌آورد با سند و مدرک فهمیدم یکی باهاش دوست بود مدارک روابط زیادشو پول دادن به زنها رو گفت و رو کرد فهمیدم چندین ساله کارشه و من الان فهمیدم 

من فکر میکردم نه عزیزم ادای الکی درمی‌آورد با سند و مدرک فهمیدم یکی باهاش دوست بود مدارک روابط زیادش ...

😔 چقدر جامعه داره کثیف میشه خدا به دادمون برسه😢

چرا سیاست و مهارت تو زندگی رو یادنمیگیری ک حداقل دو روز عمر زندگیتو بهتر بکذرونی بره، اکثرا طلاق تازه اول بدبختیا ، با وجود همسر بد سختی احترام و اقتدار و تشکر و همراهی کردنش به جون بخر بخاطر خدا که سختی بدرفتاری و خیانت و بچه طلاق شدن بچه هاتو نبینی ، بخاطر خدا کل کل نکن موقع دعوا سکوت کن بهش محبت و احترام بزار اونوقت لذت محبت خدا رو میگیری زندگیتم بهتر میشه ان شاءالله