2777
2789
عنوان

رابطه جنسی قبل ازدواج

450 بازدید | 15 پست

سلام دخترا امروز میخواستم یه نصیحت کنم همه رو با هیچ پسری قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته باشید قولشونو نخورید نمی‌دونم حرفای عاشقانه و کادو خر نشید .

من ۲۰ سالمه دخترم و می‌خوام از تجربیاتم بگم که هیچ دختری ضربه نبینه 

من تا الان رابطه جنسی نداشتم ولی بارها درخواستشو تو قرار هایی که داشتم شنیدم تو جامعه ما با عادی شدن رابطه قبل ازدواج پسرا نسبت به ازدواج دلسرد و زمینه سو استفاده از دخترا باز شده .میگن نمی‌دونم دخترم ۵۰ درصد لذت میبره نگید سو استفاده ولی بعدش زندگیش تو این جامعه تباه میشه چه بسا ممکنه اون فرد ازش بارها سو استفاده کنه و تهدیدش کنه.

من بارها سره قرار رفتم و اولش تکلیفمو در رابطه با موضوع که من قبل ازدواج نمی‌خوام رابطه داشته باشم و هدفم از رابطه آشنایی و ازدواجع مطرح کردم تا قبل اینکه اینو بگم طرف منت می‌کشیده خواهش میکرد بعده شنیدن این بلاکم کرده.

یه آقا که وضع مالی اوکی ای داش چقد افتاد دنبالم بعد که اینو شنید گف هشتم گرو نهمه.

خواهش میکنم قول نخورید تو دوستام خیلی دیدم قول خوردن یا خودکشی کردن یا بارها اون راه و ادامه دادن و زندگیشون تباه شده اگه ام قول خوردید توبه کنید و این موضوع رو به فرد دیگه زندگیمون تا زمانی که رابطتون جدی نشد به ازدواج ختم نشد نگید.

با آرزوی عاقبت به خیری همه دخترا و پسرا 😘🥰🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که عاقلی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

دقیقا همینه اصلا رابطه نکنید 

من منایفانه ی پسری اشنا شدم زبون باز بود وکالت خونده بود خودشو مار خوش خطو خال نشون داد باهاش رابطه کردم ک ازدستش ندم بعدش همش دنبال جدایی بود منم دیگ سرد شدم خدروشکر تموم کردم و حس تنفر دارم بهش ولی دیگ گول نمی خورم

والا متاهلها همه شون همینا رو میگن 

ولی مجردا تا وقتی کارا رو به راهه قبول نمیکنن حرفای شما رو 

ولی وقتی طرف نامردی میکنه میان از تجربیاتشون میگن و نصیحت میکنن 

ولی ۲۰ سال برات خییییییلی زود بوده برای همچین تجربه ای 

انشالله از این به بعد از تجربه خودت استفاده کنی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

حالا کار به اینا ندارم

ولی رابطه رو هم بزرگش که کردن که وااای نیازه و...

وقتی نیازه که با یارو ۲۴ ساعته زندگی کنی و بغلش بخوابی

مثلا الان همسر من یه هفتس پیشم نیست،خب اینو میدونم الان نیاز داره،منم نیاز دارم

ولی تو دوستی ضرورتی نداره و نیاز خاصی براش حس نمیشه

صرفا یه آپشنه واسه افزایش هیجان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا متاهلها همه شون همینا رو میگن ولی مجردا تا وقتی کارا رو به راهه قبول نمیکنن حرفای شما رو ولی وق ...

کلا خیلی مد شده رابطه داشتن

خود من باکره ازدواج کردم دیگه

بعد همه دوستام براشون عجیب بود که واای نداشتی چرا

نیازه

فلانه

اگه تایپ جنسیت نباشه چی..‌

در حالی که رضایت از رابطه صرفا یه حس و ذهنیته

طرفو دوس داشته باشی رابطه باهاش هم لذت بخشه برات

مگر اختلال جنسی داشته باشه طرف که اونم کمه

نصفش زیر سر این پیجای فمنیستیه که رابطه رو مد کردن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه