سلام دخترا امروز میخواستم یه نصیحت کنم همه رو با هیچ پسری قبل ازدواج رابطه جنسی نداشته باشید قولشونو نخورید نمیدونم حرفای عاشقانه و کادو خر نشید .
من ۲۰ سالمه دخترم و میخوام از تجربیاتم بگم که هیچ دختری ضربه نبینه
من تا الان رابطه جنسی نداشتم ولی بارها درخواستشو تو قرار هایی که داشتم شنیدم تو جامعه ما با عادی شدن رابطه قبل ازدواج پسرا نسبت به ازدواج دلسرد و زمینه سو استفاده از دخترا باز شده .میگن نمیدونم دخترم ۵۰ درصد لذت میبره نگید سو استفاده ولی بعدش زندگیش تو این جامعه تباه میشه چه بسا ممکنه اون فرد ازش بارها سو استفاده کنه و تهدیدش کنه.
من بارها سره قرار رفتم و اولش تکلیفمو در رابطه با موضوع که من قبل ازدواج نمیخوام رابطه داشته باشم و هدفم از رابطه آشنایی و ازدواجع مطرح کردم تا قبل اینکه اینو بگم طرف منت میکشیده خواهش میکرد بعده شنیدن این بلاکم کرده.
یه آقا که وضع مالی اوکی ای داش چقد افتاد دنبالم بعد که اینو شنید گف هشتم گرو نهمه.
خواهش میکنم قول نخورید تو دوستام خیلی دیدم قول خوردن یا خودکشی کردن یا بارها اون راه و ادامه دادن و زندگیشون تباه شده اگه ام قول خوردید توبه کنید و این موضوع رو به فرد دیگه زندگیمون تا زمانی که رابطتون جدی نشد به ازدواج ختم نشد نگید.
با آرزوی عاقبت به خیری همه دخترا و پسرا 😘🥰🤍