2777
2789

من عاشق همسرم بودم ( عقدیم )

خیلی جاها برای اینکه محبت کنه بهم ، توجه کنه التماسشو میکردم توی کوچیک ترین بحثامون تا صبح بیدار میموندم و نمیتونستم بخوابم ، کوچیک ترین بی توجهی ازش بهمم میریخت گریه میکردم میلرزیدم تا صبح ولی 

یهویی انگار کم آوردم 

خسته شدم از التماس کردن من نمیگم همسرم آدم بدیه نه 

خیلی جاها پشتم بود ، درکم کرد ، حواسش بهم بود ولی از اینکه تو حال بدم گوشیو سایلت کرد و خوابید بدون هیچ توجهی بهم حالمو بد میکنه نمیگم از چشمم افتاد یا دوسش ندارم نه ولی دیگه برام اهمیتی نداره خستم

خیلی خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید اسرار کنی

به نطر من بعداً آرت بدش میاد

و خودت هم خیلی پشیمون میشی

واسه خودت ارزش قائل باش

خدای نکرده دور از جون فردا راحت ولت میکنه.

اینجور پیش بره خیلی بده میشه .تازه اول راهی

و  الان بهترین کاری که باید بکنی با یه مشاور حرف بزن 

خواستی بهت میدم.

اینو یه برد حساب کن.

گاهی اوقات ما زنا نیاز داریم که یه سیلی بخوریم تا بخودمون بیایم و از وابستگی بیجا به طرف مقابل آزاد بشیم.

خودتو دوس داشته باش و تحت هیچ شرایطی وابسته هیچ کس نشو حتی همسر و فرزندت

کم کم بزرگ میشی و میفهمی که مردها چطور موجوداتی هستن 😀

متاسفانه همشون همینن اون هایی هم که زیاد توجه و محبت میکنن یا هنوز خرشون از پل نگذشته یا اینکه  کلا توی خانواده ی پرمحبتی بزرگ‌شدن که متاسفانه خیلی کم هستن

اره شایدم حق با شماست🙂بنظرت باید چیکار کنم؟!

وابستیگیتو کم کن یه کم بیخیالتر باش انقد نچسب به رابطت به جنبه های دیگه ی زندگیت بیشتر اهمیت بده یکاری کردی هم دل اونو هم دل خودتو زدی

اینو یه برد حساب کن.گاهی اوقات ما زنا نیاز داریم که یه سیلی بخوریم تا بخودمون بیایم و از وابستگی بیج ...

دقیقا الویت باید خودمون باشیم

هیچ چیزی شرط هیچ چیزی نیس

شما احتمالا مهر طلب هستید و زیادی از خودتون مایه گذاشتید و وقتی جواب نگرفتید خسته شدید

به نظرم رو خودتون کار کنید و از وابستگیتون کم کنید

حتما خودتون یه مشاور خوبم برید تا راهنماییتون کنه