2777
2789
عنوان

شوهرم واسه خونه خرید نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 114 پست
به خدا اواز دهل از دور خوشه کلی حمالی داره از همه بدتر بوی گندش اخرشم منی که شوهرم دامداره چند ماهه ...

خدا براتون بسازه باید دست واسطه رو کوتاه کنید 

کنارش کشاورزی زنبور داری 

درست کردن شیر و دوغ و ماست 

خیلی سخته میدونم 

ما شیر کیلویی ۲۵ می‌خریم خانومه خودش دوغ و ماست هم میفروشه کره 

تازه سبزی هم میکارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خسیس عوض نمیشه نمونش رو دارم تو اطرافم همین امروز کلی دارم بخاطر کارای مزخرف و گدابازیاش حرص میخورم ملیونره طرف ها ولی هی میخواد از این و اون بکنه.زن  و بجش بدبختا مثل گداها هستن. جوون هم هستن

خوب مگه جیگر و دل و روده ش مفته یا کلشحتی پوستش حتی اون دنبلانش

دوبرابر سود نمیده بازم

یه کله و دل و جگر میشه نهایت ۲تومن نسبت به یه گ سفند که ۱۵تومنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چن سالشه همسرتون کار دیگه نداره؟🥲

مغازه هم داره ولی از دهن منو بچه ها میزنه جنس میاره با سود خیلی کم میفروشه بطوریکه تهش هیچیواسش نمیمونه

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
یعنی یه گوسفند وه زنده ۴۰کیلو باشهوقتی کشته و قصابی بشه نهابت ۲۵کیلو بشهپس این نیست که کیلویی ۴۰۰مخر ...

آره ما یه مدت گوسفند زنده میخریدیم واسه یخچال. بعد حساب کردیم دیدیم نهایت کله پاچه و جگرش برامون میفته. گوشت به همون قیمت قصابی میفته

غیر از کثیف کاری و حمالی واسه تمیزکردن و... 

از کی تا حالا دامداری خنده دار شده

والا الان هرکی دامداری داره باید حسرتش رو بخوری 

ایتجوری باشه وضعش که خیلی خوبه 

اگه میدونه داره و خرج نمیکنه و تو صدات درنیاد در حق خودت ظلم کردی و مسخره کرده ات،،، مگه اسیری اوردت؟؟؟

خودت بد عادت کردی،،، 

دعوا کن،،، به کسی بگو 

میخوای مریض بشی؟؟؟ 

اگه میدونی نداره خب دیگه بنده خدا نمیتونه بره دزدی که! 

خودش هم شیر میخوره دیگه،،، کباب بره که نمیخوره 

گوشت قصاب از دامدار ۴۰۰ یا ۳۰۰ میخره کیلوییبه شما ۸۰۰ به بالا میفروشن

ماازدامدارمیخریم   زیادارزونترازقصابی نیست  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زیاد از قیمتها اطلاع ندارم ولیمیدونم که اون گوشتی که تو بارار میفروشن از گوشتی ماکه دامداریم میفروشی ...

گرونتر هست ولی دورریز داره

یکمی بپرسی متوجه میشی

مثلا یه گوسفند ۴۰کیلویی ۴۰کیلو گوشت نداره نهایت ۲۵کیلو گوشت و استخوان بده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃