2777
2789
عنوان

کاش پدر و مادرم تک فرزند بودن

135 بازدید | 10 پست

والا نه عموی خوبی نه دایی خوبی نه خاله و نه عمه جالبی دارم

بچهاشونم از خودشون بدترن، بیخود 

هرکدوم زن گرفتن چسبیدن به  ک... خانواده زنشون

دخترا هم همش با خواهراشونن

الان یک نفر نیست تو عید باهم بریم بیرون مسافرت

کاش هی نبودن حداقل ارثی گیر پدرو مادرم میومد

از این فامیلا نصیب دشمناتون بشه ایشالا😃

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

خودتون برید سفر !

چکار اونا دارین  ؟ اصلا سفر با فامیل مزه نمیده ☹️

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

منم نه عمو نه عمه و نه خاله خوبی دارممم.

همشون بیخودن.

دایی هم کلا ندارم خداروشکر. 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون برید سفر !چکار اونا دارین ؟ اصلا سفر با فامیل مزه نمیده ☹️

خب کمیم، منم چون خانواده خودم اینطوریه، مجبورم با خانواده شوهرم برم، اونجا هم میرم همش دلم پیش خانواده تنهای خودمه، دلم میسوزه

منم نه عمو نه عمه و نه خاله خوبی دارممم.همشون بیخودن.دایی هم کلا ندارم خداروشکر.

کاش هی نبودن، همیشه تا مامان و بابام میبینم میگم ای خدا چی میشد تک بودین حداقل الان پولدار بودیم زمین اینا زیاد داشتیم، والا علف از اینا مفیدتر وبهتره

خب کمیم، منم چون خانواده خودم اینطوریه، مجبورم با خانواده شوهرم برم، اونجا هم میرم همش دلم پیش خانوا ...

عزیزم 🥺 من خودم عاشق سفرهای خلوتم اما شما معلومه سفرهای شلوغ دوست دارید ، من هر چی تعداد کم بیشتر لذت میبرم !

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من که اینهمه دارم نمیرم خونشون که. مسافرت که اصلا. کلا مسافرت رو فقط با خانواده خودم دوس دارم. لااقل شناخت بیشتره، اختلاف نظر کمتره یا راحت تر میشه موافق شد

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من که اینهمه دارم نمیرم خونشون که. مسافرت که اصلا. کلا مسافرت رو فقط با خانواده خودم دوس دارم. لااقل ...

من شوهرم نمیاد تنهایی، وگرنه خودم فقط تنهایی دوس دارم، شوهرمم دوس داره با خانواده خودش بره چون اونا شلوغ و پایه و سرحالن

من شوهرم نمیاد تنهایی، وگرنه خودم فقط تنهایی دوس دارم، شوهرمم دوس داره با خانواده خودش بره چون اونا ...

باید باهاش حرف بزنی و اینکه باید بهتون دوتایی خیلی خوش بگذره. همسر من چون خانوادش اهل حاشیه ان دوس نداره باهاشون بره. هربار گفتن اونا همسرم بهانه اورده نرفتیم. من دوبار باهاشون رفتم مسافرت واقعا بهم خوش گذشت. البته رفت و امدمون جداس. دیرتر میریم زودترم میایم. خودمون دوتایی با بچمون خیلی خوش میگذره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!