2777
2789
عنوان

خانوماى سمنانى خواهش ميكنم بياين

1598 بازدید | 16 پست

سلام خانوما 

كسى از شماها هست كه سمنانى باشه و مشكل سقط داشته باشه تو سمنان براش سرم ivig تزريق كنن؟

خواهش ميكنم اگه ميدونين بگين مسئله مرگ و زندگيه

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

هستیم ولی سقط نداشتیم 😄😓

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر زنان اشنا هم ندارين كمكم كنه😢

چرا نمیری بیمارستان؟ برو سینا یا کوثر 

پدرم پزشک هست ولی مسلما پزشک زنان نیست وگرنه کمکتون میکردم

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
چرا نمیری بیمارستان؟ برو سینا یا کوثر  پدرم پزشک هست ولی مسلما پزشک زنان نیست وگرنه کمکتون میک ...

من واس دوستم ميخوام مشكل ايمنى داره

يه دكتر بايد براش سرم بنويسه در به در دنبال دكتره ولى هيچكس براش نمينويسه

بدون اين سرم بچش سقط ميشه

كاش يه دكتر با وجدان پيدا بشه كاش...

١ هفتس در به در مطباس ولى طفلى رو مثل يه مريض ايدزى از مطب بيرون ميكنن

من واس دوستم ميخوام مشكل ايمنى داره يه دكتر بايد براش سرم بنويسه در به در دنبال دكتره ولى هيچكس برا ...

حتما خطرناکه

ضمن اینکه سمنان اصلا دکتر زنان خوب نداره. یعنی واقعا مفت نمی ارزن 😓

بگو بره تهران .

حتما خطرناکه ضمن اینکه سمنان اصلا دکتر زنان خوب نداره. یعنی واقعا مفت نمی ارزن 😓 بگو بره تهران .

خطرناك كه نيس

سرشون نميشه اصلا 

من خودمم ivig زدم مشكل منم مثل دوستم بود

مشكلش همينه ديگه نميتونه بره تهران

حتما خطرناکه ضمن اینکه سمنان اصلا دکتر زنان خوب نداره. یعنی واقعا مفت نمی ارزن 😓 بگو بره تهران .

در خواست دوستيمو قبول ميكنى لطفا

تو دامغان برام تزریق کردن ولی دکتر داخلی برام نوشت دکتر زنانم گفت ما تجربشو نداریم 

كدوم دكتر براتون نوشت

ميتونين اسمشو بهم بگيد لطفا

تو دامغان برام تزریق کردن ولی دکتر داخلی برام نوشت دکتر زنانم گفت ما تجربشو نداریم 

شما هم مشكل سقط داشتين؟

آره 5تا سقط داشتم😔

خداروشكر بچت تو دلته انشاالله سالم بغلش كنى عزيزم تل//گرام دارى بياى اونجا بهم كمك كنى؟