2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره از اول معلوم بود بهش علاقه داره

چه بسیار دخترای ساده ای که دوستاشونو اینقدر به زندکیشون نزدیک کردن و ضربه خوردن،باز الان یه عده میان میگن مرد باید خوب باشه و فلان،بله قطعا،ولی این طرز فکر نباید باعث شه خودمون راه رو بازتر کنیم 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

عاقا من ندیدم...وقتی آبان امیرو بهار و دید فقط ناراحت شد؟حرفی چیزی نزد؟من ندیدمش قسمت جدیدشو

خودت ببین😂🤣

شب رفت کلید انداخت وارد خونشون شد گریه کرد با دخترش از خونه زد بیرون بعد امیر اومد دخترشو گرفت گفت منم کاری که تو کردی رو کردم

خودت ببین😂🤣شب رفت کلید انداخت وارد خونشون شد گریه کرد با دخترش از خونه زد بیرون بعد امیر اومد دختر ...

چشم😂🫠💔

وای وای🥺

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

عاقا من ندیدم...وقتی آبان امیرو بهار و دید فقط ناراحت شد؟حرفی چیزی نزد؟من ندیدمش قسمت جدیدشو

داخل خونه رو که نشون نداد 

نشون داد آبان با خوشحالی رفت تو و با بهت و بغض و بچه به بغل اومد بیرون

و امیراومد دنبالش که بچه رو حق نداری ببری،چیزی که تو دیدی کمتر از چیزی بود که اگه من دسته کلید اون خونه رو داشتم و سرزده میومدم میدیدم،و این حرفش میرسونه که در حد رابطه جنسی نبوده ولی باز چیزی بوده که نباید اتفاق میفتاد اونم با دوست صمیمیه آبان که اینقدر بهش اعتماد داشته 

آره از اول معلوم بود بهش علاقه دارهچه بسیار دخترای ساده ای که دوستاشونو اینقدر به زندکیشون نزدیک کرد ...

کلا صمیمیت خوب نیست چه با دوست چه فامیل 

آخرش همینه

دقیقا من که به هیچکس رو نمیدم خیلی راحتم

کار خیلی خوبی میکنی،منم تا مدتی قبل رفیق باز بودم البته بیرون و خونه وقتی همسرم سرکار و شیفت بود بعد دیدم چقدر تو روی آدم خوب و پشت سر حسود و موذین(چون گوش شیطون کر همسرم خیلی ماهه) و همه دعوتها یکطرفست خیلی هارو الک کردم و همچنان ادامه داره🤣